کد خبر: ۳۳۵۵۴۹
۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
0
با توجه به به افزایش دما طی روزهای اخیر، شرایط نگهداری لبنیات در برخی فروشگاه‌های توزیعی موجب شده که گزارش‌هایی از خرابی لبنیات در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود. بر همین اساس، روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) توضیحاتی ارائه داد.

دوغ پاستوریزه خارج از یخچال نخرید

 

به گزارش پول نیوز طبق اعلام این شرکت، محصولات لبنی که روی آن جمله «در یخچال نگهداری شود» درج شده است باید در یخچال و دمای بین ۱ تا ۶ درجه سانتی گراد نگهداری شود؛ در غیر این صورت حالت دمله ایجاد می شود. این در حالی است که بررسی ها از شرکت‌های لبنیاتی در این خصوص نشان می دهد که شرایط نگهداری برخی دوغ‌های پاستوریزه (به ویژه در فصل تابستان) باعث خرابی محصول و مشاهده «دلمه» در محصول شده است.

بدترین روش برای نگهداری قبل از فروش دوغ، قرار دادن آنها در خارج از مغازه یا در معرض نور خورشید است. نور خورشید در تماس با بطری یا کیسه‌های پلاستیکی، موجب اکسید شدن چربی موجود در محصول و ایجاد خرابی محصول و ایجاد طعم بدی در دوغ ایجاد می‌شود. بر همین پایه کارشناسان صنایع لبنی توصیه می کنند که از خریدن دوغ‌هایی که خارج از یخچال و در معرض نور خورشید قرار دارند باید اجتناب شود.

در همین خصوص بررسی سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی نشان داده است که نگهداری محصولات لبنی مانند دوغ در خارج از یخچال و در معرض نور خورشید منجر به آزاد شدن پلیمر خواهد شد و بر همین اساس ضروری است که دوغ پاستوریزه در یخچال نگهداری شود و از خرید از فروشگاه‌هایی که این شرایط را رعایت نمی‌کنند پرهیز شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: