کد خبر: ۳۳۵۶۵۰
۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
0
هند قصد دارد استانداردهای کیفیت واردات را بالا برده و مطمئن شود کالاهایی که از مسیر قرارداد تجارت آزاد وارد این کشور می‌شوند، در همان کشورها ساخته شده باشند، بنابراین گمرک سخت گیرتر از گذشته خواهد بود.

جلوگیری از ورود کالای چینی به هند از طریق  کشورهای اسیایی

به گزارش پول نیوز به نقل از راشا تودی، به دنبال بدتر شدن روابط بین هند و چین، دهلی نو در نظر دارد اقداماتی برای جلوگیری از ورود کالاهای چینی به هند از طریق سایر کشورهای جنوب شرق آسیا با ارزش افزوده کم اتخاذ کند.

 

به گفته دو تن از مقامات دولتی هند، این کشور قصد دارد استاندارد کیفیت واردات را بالا برده و کنترل در پایانه های ورود کالاهایی که از کشورهای آسیایی می‌آیند را شدیدتر کند. طبق گفته منابع، این اقدامات واردات فلزات، قطعات الکترونیکی لپ تاپ و گوشی همراه، مبلمان، محصولات چرم، اسباب بازی، لاستیک، منسوجات، کولرهای گازی و تلویزیون و بسیاری کالاهای دیگر را هدف قرار می‌دهد.

 

هفته گذشته، وزیر بازرگانی چین طی اطلاعیه ای ورود تلویزیون به داخل را محدود کرد و واردکنندگان حالا باید مجوزهای مخصوصی برای این کار دریافت کنند. این محدودیت ها اول از همه به مالزی، تایلند، ویتنام و سنگاپور که عضو مجمع کشورهای جنوب شرق آسیا هستند آسیب می رساند.هند یک قرارداد تجارت آزاد با این کشورها دارد. هند همچنین نگران جریان بالای تجارت از کره جنوبی است.

 

به گفته یکی از مقامات هندی، افزایش عوارض تاثیر چندانی ندارد. هند قصد دارد استانداردهای کیفیت را بالا برده و مطمئن شود کالاهایی که از مسیر قرارداد تجارت آزاد وارد این کشور می‌شوند، در همان کشورها ساخته شده باشند، بنابراین گمرک سخت گیرتر از گذشته خواهد بود.

 

دولت هند همچنین در مورد افزایش ارزش افزوده تا 40 درصد برای کالاهایی که از این کشورها وارد می شوند مذاکره خواهد کرد. این رقم در حال حاضر بیست درصد است. هند با کسری تجاری با اکثر کشورهایی که با آنها قرارداد تجارت آزاد امضا کرده، مواجه هست.

 

روابط بین هند و چین به دنبال یک درگیری مرگبار در ماه ژوئن بین سربازان این دو کشور در طول مرز هیمالیا وخیم تر شد . 20 سرباز هندی در این درگیری کشته شدند. دهلی نو از آن زمان محموله های وارد شده از چین را 100 درصد بررسی می کند. چین دومین شریک تجاری بزرگ هند است. تجارت بین دو کشور در سال مالی منتهی به مارس 2019 برابر با 87 میلیارد دلار بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: