May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۵۶۶۲
۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵
0
معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بر ضرورت استفاده حداکثری از تخصص‌ها، تحقیقات علمی و دانش نوین کشاورزی و منابع طبیعی برای پاسخ به چالش‌های این بخش‌ها و افزایش راندمان تولید تاکید کرد.

استفاده از تحقیقات علمی برای افزایش تولید در کشاورزی ضروری است

 

به گزارش پول نیوز کامبیز بازرگان عصر سه شنبه در دیدار با استاندار گلستان اظهار داشت: فرسایش خاک و شور شدن اراضی بخشی از مشکلات کشاورزی گلستان است که بهره مندی از توان علمی مراکز تخصصی مانند مرکز تحقیقات کشاورزی می تواند این نارسایی ها را در راستای افزایش تولید و امنیت غذایی برطرف کند.


وی به دستاوردهای محققان مرکز تحقیقات کشاورزی گلستان اشاره کرد و گفت: تولید باقلا بدون تانن از جمله آن ها است که می تواند مشکلات استان را در حوزه نهاده های دام و طیور برطرف کند.

معاون وزیر در سازمان تحقیقات کشاورزی همچنین گلستان را از مناطق مستعد در بخش کشاورزی دانست و گفت: زیرساخت های توسعه کشت گلخانه‌ای در این استان مهیا است و در این حوزه حمایت‌های تحقیقاتی ویژه ای برای استان در نظرگرفته شده است.

استاندار گلستان نیز در این جلسه تقویت صادرات بخش کشاورزی این استان را ضروری دانست و گفت: اراضی حاصلخیز گلستان ظرفیت افزایش محصول را دارد که استفاده از دانش مجموعه هایی مانند مرکز تحقیقات و آموزش و ترویج بخش کشاورزی دست یابی به این اهداف را آسان تر می کند.

هادی حق شناس همچنین بر ایجاد صنایع غذایی و تبدیلی و توسعه کشت گلخانه ای در گلستان تاکید کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان نیز در این نشست گفت: در این استان بخش تحقیقات تاثیر بسزایی در افزایش راندمان تولید دارد که خروجی آن افزایش تولید محصولات کشاورزی است.

مختار مهاجر همچنین خواستار به‌روز شدن مراکز تحقیقاتی بخش کشاورزی و آزمایشگاه ها شد.

بنابر این گزارش، معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این سفر از چند طرح توسعه کشاورزی استان گلستان بازدید کرد و به همراه سعید اسماعیل خانیان رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با دستاوردهای شرکت دانش بنیان، طرح های اصلاح نژاد دام و کارخانه تولید دام در ایستگاه تحقیقات چالکی گرگان آشنا شد.

همچنین کامبیز بازرگان در مرکز جهادکشاورزی گرجی محله شهرستان کردکوی حاضر و با کارشناسان و کشاورزان در خصوص نیازها و خواسته های آن ها گفتگو کرد.

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان از سال ۱۳۳۷ تاسیس شده و در حال حاضر بیش از ۷۰ محقق در این مرکز مشغول فعالیت هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: