April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۵۸۶۰
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
0
اداره ملی آمار چین طی بیانیه ای اعلام کرد شاخص قیمت تولیدکننده ۲.۴ درصد در ماه جولای نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. این رقم در ماه ژوئن برابر با ۳ درصد بود و تحلیلگران انتظار کاهش ۲.۵ درصدی را داشتند.

رکود بخش تولید کارخانه ای در چین کندتر شد

به گزارش  پول نیوز به نقل از رویترز، افزایش قیمت جهانی نفت و نزدیک شدن فعالیت های صنعتی به سطح قبل از بحران کرونا روند رکود کارخانه ها در چین را در ماه جولای کندتر کرد که نشان می دهد دومین اقتصاد بزرگ دنیا رو به بهبود است.

 

اداره ملی آمار چین طی بیانیه ای اعلام کرد شاخص قیمت تولیدکننده 2.4 درصد در ماه جولای نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. این رقم در ماه ژوئن برابر با 3 درصد بود و تحلیلگران انتظار کاهش 2.5 درصدی را داشتند.

 

تحلیلگران می گویند تولید صنعتی در چین به تدریج به سطح قبل از بحران کرونا بازمیگردد. افزایش تقاضا، محرک‌های دولتی و تقویت صادرات باعث بهبود شرایط اقتصاد شده است.

 

قیمت فروش سنگ آهن در دالیان 50 درصد در سال جاری میلادی افزایش یافته و قیمت فولاد مورد استفاده در ساخت و ساز 12 درصد بالا رفته است.

 

قیمت استخراج نفت و گاز طبیعی به خاطر ادامه بالا رفتن قیمت جهانی نفت خام، 12 درصد افزایش یافته است. قیمت معدنکاری زغال سنگ و تولید خودرو هم در ماه جولای به محدوده مثبت بازگشته است.

 

با وجود افزایش 0.4 درصدی شاخص قیمت تولیدکننده نسبت به ماه قبل، وقوع سیل های اخیر مشکلاتی برای ساخت و ساز و تولید به وجود آورده است. برخی اقتصاددانان هشدار داده‌اند روند بهبود اقتصاد در چین در بحبوحه هزینه کرد محتاطانه مصرف‌کنندگان و افزایش آمار ابتلا به کرونا در سراسر جهان متوقف خواهد شد.

 

تورم مصرف کننده هم در ماه جولای افزایش یافت چون شرایط نامساعد جوی قیمت مواد غذایی را بالا برده است.

 

شاخص قیمت مصرف کننده 2.7 درصد در ماه جولای نسبت به سال قبل افزایش داشت که بیشترین سرعت افزایش طی سه ماه گذشته بوده است. این رقم در ماه ژوئن برابر با 2.5 درصد بود و تحلیلگران انتظار یک افزایش 2.6 درصدی را داشتند.

 

این تورم بیشتر مربوط می‌شد به قیمت گوشت خوک که 85.7 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

 

تورم در چین بدون در نظر گرفتن هزینه غذا و انرژی، تنها 0.5 درصد در ماه جولای نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

منبع:تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: