کد خبر: ۳۳۶۲۰۷
۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰
0
آمریکا و چین بررسی مرحله اول قرارداد تجاری را که قرار بود در روز شنبه برگزار شود به تعویق انداختند تا چین زمان بیشتری برای خرید محصولات آمریکایی داشته باشد.

آمریکا و چین بررسی قرارداد تجاری فی مابین را به تعویق انداختند

به گزارش  پول نیوز  به نقل از رویترز، آمریکا و چین بررسی مرحله اول قرارداد تجاری را که قرار بود در روز شنبه برگزار شود به تعویق انداختند تا زمان بیشتری برای خرید محصولات آمریکایی توسط چین وجود داشته باشد.

 

هنوز هیچ زمان مشخصی برای بررسی تعهد شش ماهه قرارداد تجاری بین آمریکا و چین تعیین نشده است. این جلسه با حضور رابرت لایتهایزر، نماینده تجاری آمریکا، استیون منوچین وزیر خزانه‌داری این کشور و لیو هی ،نخست وزیر چین برگزار خواهد شد.

 

قرار بود این مقامات جلسه خود را در روز شنبه، شش ماه پس از عقد این قرارداد در پانزدهم فوریه، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کنند.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در روز جمعه مجدداً اعلام کرد این قرارداد به خوبی پیش می‌رود ولی هیچ اظهار نظری در مورد به تعویق افتادن این جلسه نکرد.

 

به گفته یکی از منابع آگاه، مقامات آمریکا قصد دارند زمان بیشتری به چین بدهند تا خرید محصولات آمریکایی توافق شده در قرارداد را افزایش دهد.

 

واردات محصولات کشاورزی، کارخانه‌ای، انرژی و خدماتی آمریکا توسط چین هنوز تا مبلغی که طبق قرارداد متعهد شده فاصله زیادی دارد. چین باید در سال اول قرارداد تجاری 77 میلیارد دلار بیشتر از 2017 از محصولات و خدمات آمریکایی خریداری کند.

 

ولی با برداشته شدن تعطیلی‌های اعمال شده جهت مهار ویروس کرونا در چین، واردات این کشور هم افزایش یافته است. وزارت کشاورزی آمریکا در روز جمعه گزارش داد چین 126 هزار تن دانه سویا از این کشور خریداری کرده است.

 

طبق گفته تاجران نفت آمریکا و واردکنندگان چینی، شرکت‌های نفت دولتی چین نفتکش هایی را برای حمل حداقل 20 میلیون بشکه نفت خام آمریکا برای ماه‌های اوت و سپتامبر اجاره کرده اند که حاکی از افزایش خرید انرژی توسط این کشور است.

 

مقامات دولت آمریکا اعلام کرده اند از روند خرید چین در هفته‌های اخیر راضی هستند و قصد ندارند این قرارداد تجاری را ترک کنند. به تعویق انداختن این جلسه حتی به مدت کوتاه به چین اجازه می دهد واردات خود را تکمیل کند .به این ترتیب لایتهایزر می تواند ترامپ را برای حفظ این قرارداد قانع کند.

 

قرارداد تجاری تنها منبع ثبات در بحبوحه پیچیده شدن روابط بین چین و آمریکا بر سر همه گیری ویروس کرونا، نقض حقوق بشر و تحریم های آمریکا علیه شرکت های چینی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: