کد خبر: ۳۳۸۳۹۱
۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۹
0
شرکت یونیپک چین عقیده دارد افزایش خرید ترکیبات آروماتیک و LCO توسط این کشور بدین معناست که بهبود تقاضای چین بسیار شگفت انگیزتر از حد تصور است چون واردات این محصولات در آمار رسمی واردات نفت خام چین ذکر نشده است.

بهبود تقاضای نفت چین احتمالاً شگفت انگیزتر از حد تصور است

به گزارش  پول نیوز  به نقل از اویل پرایس، چین با خرید مقادیر بسیار بالای نفت خام طی ماه‌های اخیر از بازارهای نفت حمایت کرده است ولی این کشور واردات انواع محصولات نفتی مورد نیاز برای تولید سوخت را هم افزایش داده که طبق گفته شرکت سینوپک، بزرگترین پالایشگاه این کشور، نشان می‌دهد بهبود تقاضا برای سوخت در بزرگترین وارد کننده نفت دنیا احتمالاً بسیار بیشتر از حد انتظار است.

 

رئیس بخش تحقیقات و استراتژی یونیپک، شاخه تجاری شرکت سینوپک، گفت واردات این ترکیبات آروماتیک توسط چین که از آن برای تولید بنزین استفاده می شود، از ژانویه تا جولای 2020 نسبت به سال گذشته در همین دوره دو برابر شده است.

 

واردات LCO (نوعی نفت سبک) توسط چین که برای تولید دیزل کاربرد دارد 115 درصد طی این دوره افزایش یافته است.

 

به گفته این مقام اجرایی یونیپک، مصرف سوخت در چین در ماه مه به سطح سال گذشته میلادی بازگشته بود. افزایش خرید ترکیبات آروماتیک و LCO بدین معناست که بهبود تقاضای چین بسیار شگفت انگیزتر از حد تصور است چون واردات این محصولات در آمار رسمی واردات نفت خام چین ذکر نشده است.

 

چین در ماه های مه و ژوئن در واردات نفت خام رکورد زد چون سعی داشت از قیمت پایین نفت در ماه آوریل حداکثر بهره را ببرد. واردات بالای نفت خام توسط چین از قیمت نفت در اواخر بهار و در فصل تابستان حمایت کرد یعنی زمانی که تقاضای نفت در سایر نقاط دنیا تازه روند بهبود را آغاز کرده بود. تقاضا برای نفت به خاطر نگرانی در مورد موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا دوباره کاهش یافته است.

 

چین در ماه اوت احتمالاً آخرین محموله خریداری شده در اوج سقوط قیمت نفت در ماه آوریل را وارد کرده است. اطلاعات گمرک نشان می‌دهد واردات نفت خام چین در ماه اوت به صورت ماهانه کاهش داشته و به 11.18 میلیون بشکه در روز رسیده ولی هنوز هم بالاترین رقم در 13 سال گذشته بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: