May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۰۴۷۹
۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
0
به مناسبت روز ملی صادرات مدیرعامل بانک توسعه تعاون به تبیین برخی محصولات و خدمات اعتباری بانک ویژه اصناف، تجار و بازاریان پرداخت.

بسته ویژه بانک توسعه تعاون جهت اصناف، تجار و بازاریان

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، حجت€اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون ضمن تبریک روز ملی صادرات اظهار داشت: «بسته ویژه اصناف، تجار و بازاریان» به عنوان یک محصول کاربردی جهت تأمین مالی این اقشار در بخش بازرگانی قابل‌استفاده است و از طریق شعب این بانک به جامعه هدف ارائه می‌گردد.

مهدیان در تبیین بسته ویژه اصناف، تجار و بازاریان افزود: اعطای تسهیلات در قالب مرابحه و عقود مشارکتی تا سقف 20 میلیارد ریال برای واحدهای دارای مجوز فعالیت با امکان بازپرداخت یکجا تا حداکثر 180 روز از طریق این بسته امکان‌پذیر است.

مهدیان با اشاره به کارنامه تسهیلاتی بانک توسعه تعاون در بخش بازرگانی گفت: تسهیلات اعطایی در بخش بازرگانی از 3500 میلیارد ریال در سال 95 به 5900 میلیارد ریال در سال 97 افزایش یافت و این میزان در سال 98 به 9950 میلیارد ریال رسید. وی افزود: تسهیلات اعطایی به بخش بازرگانی طی هفت‌ماهه سال جاری تاکنون 9100 میلیارد ریال بوده است که حاکی از توجه ارکان تسهیلاتی بانک به این بخش می‌باشد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به توانمندی تعاونگران جهت ایفای نقش در بازارهای صادراتی افزود: طی سالهای اخیر، فعالیت‌های زیرساختی و مناسبی در راستای تقویت شرکت‌های تعاونی جهت حضور در بازارهای صادرات انجام‌شده است و از مهم‌ترین اقدامات تقویت برندها و نام و نشان‌های تجاری در بخش تعاون بوده است که با ادامه چنین روندی و شکل‌گیری و اعتبار برندها، سطح ماندگاری در بازارهای صادراتی نیز افزایش خواهد یافت.

وی در تبیین اهمیت بخش بازرگانی در اقتصاد تصریح نمود: فعالیت‌های بازرگانی داخلی و خارجی در تأمین مواد اولیه، فروش محصولات و بازاریابی واحدهای تولیدی نقش مهمی بر عهده‌دارند و ارزش افزوده بخش تولید درنتیجه فعالیت‌های این بخش حاصل می‌شود. مهدیان خاطرنشان کرد: چنانچه بخش بازرگانی در اقتصاد در خدمت تولید باشد، چرخ تولید به نحو کارآمد و مؤثری به حرکت درمی‌آید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: