April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
با حمایت بانک کشاورزی برای نخستین بار محقق شد:
کد خبر: ۳۴۰۷۲۸
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
0
مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۶۲ به منظور حمایت از کشاورزانی که محصول شان بر اثر عوامل قهری - طبیعی دچار خسارت می شود و با هدف استمرار فعالیت تولیدی آنان، مصوب کرد صندوق ویژه ای به نام "صندوق بیمه محصولات کشاورزی" در بانک کشاورزی تاسیس شود. این صندوق درحال حاضر با نام «صندوق بیمه کشاورزی»حدود 400 دفتر نمایندگی در شعب بانک کشاورزی سطح کشور دارد، سالانه بیش از ده هزار میلیارد ریال غرامت به بیمه گزاران خسارت دیده از ریسک های مختلف تحت پوشش پرداخت می کند و برای حدود 4000 نفر از فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی اشتغال ایجاد کرده است.

پرداخت بدون تاخیر میلیاردها ریال غرامت به بیمه گذاران خسارت دیده

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ،  با پیگیری های مجدانه و رایزنی های فراوان بانک کشاورزی و صندوق بیمه کشاورزی ، ماده پیشنهادی در برنامه ششم توسعه گنجانده شد که به موجب آن تامین بودجه بیمه کشاورزی در اولویت قرار گرفت و مقرر شد منابع مالی سهم دولت به موقع تامین و محقق شوند تا بانک کشاورزی و صندوق بیمه کشاورزی بتوانند غرامت خسارت دیدگان را بدون تاخیر پرداخت کنند.

به این ترتیب با تامین بودجه کافی از سوی دولت و تخصیص به موقع آن در سال زراعی 99-98 ، در کنار خدمات سامانه جامع بیمه دیجیتال کشاورزی، برای نخستین بار غرامت بیمه شدگان خسارت دیده بخش کشاورزی به صورت هفتگی تسویه می شود و این مهم ، یکی از دستاوردهای مهم بانک و صندوق بیمه کشاورزی در حمایت از تولید در بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی است.

شایان ذکر است اقدامات و خدمات نوینی ازجمله سامانه جامع بیمه کشاورزی، با بهره گیری از تکنولوژی سنجش از دور برای ارزیابی دقیق و سریع خسارات، امکان ثبت غیرحضوری خسارت در سامانه توسط کشاورزان با تلفن همراه ویاسامانه مشتریان، تنوع تعرفه ها و گزینه های جدید بیمه ای، اجرای طرح های جدید «بیمه شاخص»،«حوادث فاجعه بار»،«بیمه های پایه»،«بیمه های تکمیلی و ترجیحی و ...»،هدفمند سازی سهم یارانه دولت باتوجه به وزن اقتصادی محصولات، تنوع سبد خدمات بیمه ای و ... در کنار تامین به موقع حق بیمه سهم دولت، برای نخستین بار پرداخت بدون تاخیر غرامت بیمه به کشاورزان خسارت دیده را در سال جاری رقم زده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: