کد خبر: ۳۴۲۹۸۲
۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
0
سرگزی، عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: یکی از عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌های عمرانی، تأمین تجهیزات و مصالح است، حال با توجه به افزایش چشمگیر قیمت مصالح، باید دید که آیا افزایش ۳۷ هزار میلیارد تومانی بودجه عمرانی می‌تواند راهگشا باشد.
حرکت پروژه‌های عمرانی در مسیر ناهموار بودجه ۱۴۰۰
به گزارش پول نیوز، محمد سرگزی، با اشاره به رویکرد دولت در تأمین اعتبارات پروژه‌های عمرانی در سال آتی، گفت: اعتبار حوزه عمرانی در سال آینده حدود ۱۰۴ هزار میلیارد تومان دیده شده است، بودجه این بخش در سال ۹۹ حدود ۶۷ هزار میلیارد تومان بود، حال این آمار نشان می‌دهد که بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
 
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در نگاه اول، افزایش ۳۷ هزار میلیارد تومانی اعتبارات عمرانی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، اقدامی مثبت باشد، اما باید تمام عوامل تأثیرگذار در روند فعلی اجرای پروژه‌ها در نظر گرفته شود.

افزایش ۳۷ هزار میلیاردی بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۰ با توجه به گرانی مصالح گره‌گشا نیست
وی گفت: یکی از عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌های عمرانی، تأمین تجهیزات و مصالح است، بر اساس آمار‌ها قیمت تیرآهن در یک سال اخیر حدود ۱۹۸ درصد افزایش یافته و مابقی مصالح عمرانی نیز بسیار گران شده است، حال با این شرایط باید دید که آیا افزایش ۳۷ هزار میلیارد تومانی بودجه عمرانی می‌تواند راهگشا باشد.

اعتبار ۱۰۴ هزار میلیارد تومانی حوزه عمرانی نمی‌تواند مسیر پروژه‌های عمرانی را هموار کند
سرگزی با بیان اینکه اعتبار ۱۰۴ هزار میلیارد تومانی حوزه عمرانی نیز نمی‌تواند مسیر پروژه‌های عمرانی را هموار کند، افزود: با توجه به افزایش قیمت مصالح و هزینه‌های مرتبط با پروژه ها، بودجه عمرانی نه تنها افزایشی نداشته، بلکه این اعتبارات نمی‌تواند با موج گرانی‌ها و هزینه‌ها رقابت کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در سال‌های اخیر شاهدیم که روند و میزان تخصیص اعتبارات پروژه‌های عمرانی بسیار آهسته و محدود بوده، این مسئله موجب شده که درصد بسیار کمی از پروژه‌ها تکمیل و به بهره برداری برسند، حال مهم‌ترین آفت این مسئله، فرسوده شدن پروژه‌ها پیش از بهره برداری از آن است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: