April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی؛
کد خبر: ۳۴۳۴۲۹
۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
0
مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی بیان کرد: شاید تقاضا و تمایل برای خرید بیمه زندگی افزایش یافته باشد و طی این دوره مردم به بیمه زندگی حساس شده باشند، اما این لزوماً به معنی خرید و واریز حق بیمه نیست.

امیر صفری

به گزارش پول نیوز، با شیوع کرونا و تعطیلی کسب‌وکارها تقریبا حوزه‌ای باقی نمانده که از آثار مخرب این ویروس بر اقتصاد در امان مانده باشد.


شرکت‎های بیمه‌ای هم از این قاعده مستثنی نیست. با وجود کاهش سفرهای جاده‌ای و کمتر شدن تلفات جاده‌ای که هر سال پرداختی‌های بسیاری را برای شرکت‌های بیمه به دنبال داشت به نظر می‌رسد ترس ابتلا به ویروس کرونا و آینده مبهم آن تقاضاها را برای بیمه عمر افزایش داده است.


در همین رابطه امیر صفری مدیرکل نظارت بر بیمه های زندگی بیمه مرکزی در گفتگو به خبرنگار پول نیوز گفت: شاید تقاضا و تمایل برای خرید بیمه زندگی افزایش یافته باشد و طی این دوره مردم به بیمه زندگی حساس شده باشند، اما این لزوماً به معنی خرید و واریز حق بیمه نیست.

 


بیشتر بخوانید: چرا صندوق بیمه حوادث طبیعی تا کنون تشکیل نشده است؟



وی افزود: ممکن است تعداد تلفن‌های مردم برای سوال و دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه‌های زندگی افزایش یافته باشد، اما این تلفن‌ها و پرس و جو‌ها لزوماً به خرید بیمه نامه منجر نشده باشد؛ لذا اگر بخواهم در مورد تلفن‌های افراد علاقمند صحبت کنم، باید عرض کنم که تلفن‌های افراد به بیمه مرکزی در مورد بیمه‌های زندگی طی این دوره افزایش یافت و افراد دنبال اطلاع بیشتر در مورد این بیمه نامه‌ها بودند.


صفری در ادامه اظهار کرد: منطقاً تحت چنین شرایطی برخی به فکر تامین مالی ذینفع‌ها و همسر و فرزندان خود خواهند افتاد. به خصوص که این ویروس مردان را بیش از زنان مبتلا می‌کند و نرخ فوت نیز در مردان بیش از زنان بوده است. به خصوص که نرخ فوت در مردان نان آور نسبت به کودکان بسیار بالاتر بوده است؛ لذا مردم در این خصوص حساس خواهند شد و تحت شرایطی که در خانه مانده اند، حداقل اقدام به دریافت اطلاعات و آگاهی بیشتر از طریق تلفن خواهند کرد.

 


بیشتر بخوانید: نرخ شکنی شرکت‌های بیمه کار خلافی نیست



وی عنوان کرد: نکته مهمی که قابل اشاره است این است که بیمه، یک دوره انتظار دارد. به این معنی که به محض دریافت بیمه نامه و پرداخت اولین قسط حق بیمه، بیمه شده مشمول دریافت خسارت نخواهد بود و وی باید چند ماهی همچنان حق بیمه را پرداخت کرده و منتظر بماند؛ بنابراین چنین امکانی وجود ندارد که فرد به محض اطلاع از مبتلا بودن خود، بتواند فوراً خود را بیمه کند و خسارت دریافت کند. معلوم است که این وضعیت برای شرکت بیمه عین زیان است.


مدیر کل نظارت بر بیمه‌های زندگی بیمه مرکزی مطرح کرد: این امکان نیز وجود ندارد که بیمه گزار بتواند حق بیمه چند ماه آتی را پرداخت کرده و زمان انتظار را کوتاه کند. شرکت بیمه طی دوره انتظار (اگر در بیمه نامه اشاره شده باشد) هیچ خسارتی را قبول نمی‌کند. این شرایط، اصول بیمه هستند؛ لذا حالا وقتی افراد به شرکت بیمه زنگ می‌زنند و از این شرایط مطلع می‌شوند ممکن است از خرید بیمه منصرف شوند، چون تصور می‌کنند دوره کرونا سپری خواهد شد.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: