May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۵۲۶۲
۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۶
0
دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سهمیه ایران در کواکس نخستین محموله وارداتی واکسن کرونا است که در هفته‌های آینده وارد کشور خواهد شد.

به گزارش پول نیوز، مصطفی قانعی اظهارکرد: تنها کشوری بودیم که اعلام کردیم همه سبد واکسن متعلق به این مجموعه را نمی‌خواهیم و انتخاب بسیار خوبی در این زمینه انجام گرفته است.

وی ادامه داد: در کمیته ملی واکسن کرونا تصمیم گرفته شد که از منابعی واکسن تهیه شود که فرمایش مقام معظم رهبری محقق شود و حدود سه هفته قبل از فرمایش ایشان، موضوع خرید واکسن کرونا از فایزر از دستور کار خارج شده بود و این موضوع اصلا مطرح نبود.

قانعی افزود: واکسن مورد نیاز کشور از منابع دیگری که تاکنون عوارض کمتری در مرحله سوم تست انسانی گزارش کرده‌اند و در عین حال از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند، تهیه خواهد شد.

وی بر لزوم اولویت بندی تزریق واکسن‌های وارداتی تاکید کرد و گفت: این واکسن‌ها در مرحله اول در اختیار گروه‌های پرخطر از جمله کادر پزشکی و افراد مسن قرار خواهد گرفت.


واکسن ایرانی کرونا مراحل ساخت را با موفقیت طی می‌کند

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسن ایرانی کرونا مراحل ساخت را با موفقیت طی می‌کند و این موضوع نشان می‌دهد که واکسن ایرانی در موعد خود تولید و به بازار داخل عرضه خواهد شد.

قانعی اظهارکرد: نخستین واکسن ایرانی کرونا با نام "کوو ایران برکت" حدود یک ماه است که وارد نخستین فاز تست انسانی شده و تاکنون به ۲۱ نفر تزریق شده است؛ زیرساخت تولید آن آماده شده و در حال توسعه است.

وی ادامه داد: موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی دومین مجموعه سازنده واکسن کرونا است که واکسن این مجموعه طی چند روز آینده وارد مرحله تست انسانی می‌شود. این موسسه زیرساخت تولید این واکسن را دارد که باید آن را توسعه دهد.

قانعی افزود: انستیتو پاستور ایران هم به احتمال زیاد اواخر اسفند ماه امسال با همکاری مشترک کوبا وارد مرحله سوم تست انسانی واکسن کرونا می‌شود.

وی بیان کرد: به‌تدریج تا پایان امسال ۲ واکسن ساز ایرانی دیگر هم مجوز کارآزمایی بالینی دریافت خواهند گرفت که آنها هم باید زیرساخت‌های تولید صنعتی واکسن کرونا را فراهم کنند.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه واکسن ایرانی کرونا از پایان خرداد ماه سال آینده وارد طرح واکسیناسیون عمومی خواهد شد، گفت: زیرساخت‌های تولید این محصول فناورانه در چند مرحله در حال انجام است.

وی ادامه داد: پایان خرداد به واکسن ایرانی برای تزریق دسترسی خواهیم داشت و تا شهریور ماه سال آینده کمبود واکسن وجود نخواهد داشت و به عبارتی با ادامه طرح واکسیناسیون تا پایان آینده به حدی می‌رسیم که می‌توانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: