کد خبر: ۳۴۶۱۵۱
۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۸
0
ا توجه به برنامه استراتژیک بانک خاورمیانه که فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد؛ استفاده از نام مصطلح و جهانی Middle East گویاترین و قابل درک‌ترین معادل برای " خاورمیانه" است و عبارتی مانند Khavarmianeh به هیچ عنوان گویا و قابل فهم برای مخاطبان نیست.
بانک خاورمیانه فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد
به گزارش پول نیوز، بانک خاورمیانه توسط گروهی مجرب از بانکداران، مدیران اقتصادی و صاحبان صنایع و بر اساس تحلیل‏‌های کارشناسی از وضعیت نظام بانکی کشور و فرصت‏‌های پیش رو تاسیس شده است. هیات موسس در نیمه دوم سال ۱۳۸۷، برنامه عملیاتی خود را برای تاسیس بانک خاورمیانه آغاز نمود.
 
پس از کسب مجوز‌های لازم از شورای محترم پول و اعتبار و پذیره نویسی عمومی، طی چهار روز در خرداد ۱۳۹۱ پذیره نویسی تکمیل و سرمایه اولیه بانک به میزان چهار هزار میلیارد ریال توسط اشخاص حقیقی و حقوقی تامین شد. سپس در مهر ۱۳۹۱، جلسه مجمع عمومی موسس بانک خاورمیانه برگزار گردید و ضمن تایید اساسنامه و صورت‏‌های مالی، اعضای هیات مدیره توسط سهامداران انتخاب و فعالیت بانک خاورمیانه به صورت رسمی آغاز شد. با توجه به پیش بینی سودآوری مناسب، سهام بانک در دی ماه سال ۱۳۹۱ در فرابورس عرضه شد. از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۳، سهام بانک خاورمیانه وارد بازار بورس تهران و با استقبال قابل توجهی روبرو شد.

عبارت Middle East اصطلاحی است که از سال ۱۸۵۰ میلادی بین کشور‌های اروپایی رایج شد و در حال حاضر در تمامی کشور‌های جهان، منطقه‌ی میان دریای مدیترانه تا کشور هند را به این نام می‌شناسند. کشور‌های عرب زبان معادل "الشرق الاوسط" و در زبان پارسی معادل " خاورمیانه " را برای آن استفاده می‌کنند. این سه اصطلاح نام شناخته شده جهانی این منطقه است و صرفا ترجمه لفظی این نام نیست.
 
درست مانند اصطلاح Persian Gulf که به منظور معرفی خلیج همیشگی پارس و Caspian Sea برای دریای خزر در ادبیات رسمی ایران و جهان استفاده می‌شود و صرفا ترجمه و یا واگویه نام آن‌ها نیست. با توجه به برنامه استراتژیک بانک خاورمیانه که فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد؛ استفاده از نام مصطلح و جهانی Middle East گویاترین و قابل درک‌ترین معادل برای " خاورمیانه" است و عبارتی مانند Khavarmianeh به هیچ عنوان گویا و قابل فهم برای مخاطبان نیست. این روش نام‌گذاری در کشور‌های غیر انگلیسی زبان کاملا مرسوم است و بانک‌های سایر کشور‌های عرب منطقه و همچنین کشور‌های شرق آسیا نیز از معادل‌های قابل ادراک در زبان انگلیسی برای نام خود استفاده می‌کنند.

واژه خاور به معنای خورشید است و خورشید منبع انرژی، گرما و قدرت و نماد مناسبی برای اطمینان بخش بودن فعالیت‌های یک بانک است.
 
طرح لوگو از ۸ قسمت تشکیل شده است که هرکدام دارای سه شاخه است. در تمدن‌های کهن و در طرح‌های قدیمی ایران، خورشید به صورت هشت پر و در جهت‌های مختلف کشیده شده است. اما از طرف دیگر، این خطوط علاوه بر نمایش گرما و انرژی خورشید نمادی از چرخ، گردش مالی و سهولت فعالیت اقتصادی هم هست. هر کدام از هشت بخش شامل سه خط می‌باشد که از یک سو به نقطه واحدی می‌رسند و از سوی دیگر آزاد هستند.
 
با توجه به نام انگلیسی بانک که وجهه بین‌المللی دارد از حروف اول این عنوان نیز استفاده شده است. در واقع Middle East به معنای خاورمیانه، از دو حرف M و E تشکیل شده است که اگر زاویه نوشتن آن‌ها را یکسان کنیم، می‌بینیم که شکلی شبیه به یکدیگر پیدا می‌کنند. دایره سفید رنگ در سمت راست لوگو اشاره به محل طلوع خورشید دارد و رنگ نارنجی روشن هم به دلیل انرژی و شادابی که خورشید دارد، نشانه‌ای از فعالیت بانکی است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: