April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۶۷۱۹
۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
0
براساس آمار واردات گمرک در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ بیش از ۴۴ هزار تُن چای سیاه از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.
واردات ۲۲۰ میلیون دلاری چای به کشور در ۹ ماه!
به گزارش پول نیوز، گمرک جمهوری اسلامی ایران که خود را سازمانی حاکمیتی به عنوان مرزبان اقتصاد کشور قلمداد می‌کند، در در بند ۲ سند راهبردی و عملیاتی خود برای چشم‌انداز افق ۱۴۰۰، برخورداری از جایگاه ملی و بین‌المللی بالا و دارای نقش مؤثر در تصمیم‌سازی کلان سیاست‌های اقتصاد و بازرگانی کشور را ترسیم کرده است.

نیل به چنین مهمی یعنی نقش‌آفرینی در تصمیم‌سازی‌های کلان میسور نیست مگر آنکه اطلاعات دقیق، شفاف و به موقع در اختیار تصمیم‌گیرندگان و البته آحاد مردم قرار دهد از این‌رو لازم است نسبت به به‌روزرسانی آمار‌های گمرکی اهتمام بورزد؛ البته تا آنجایی که به مؤلفه‌های پیروزی در جنگ تحمیلی اقتصادی از سوی رژیم آمریکا، تأثیر منفی نگذارد.

مع‌الأسف این مهم آنگونه که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد به طوری که از حدود ۲ سال قبل نسبت به انتشار آمار صادرات و واردات کالا‌ها که پیشتر انجام می‌شد، توجه نمی‌شد تا اینکه اخیراً این مهم را با در نظر گرفتن ملاحظاتی آغاز کرده است و امید می‌رود این آغازی بر روند شفاف‌سازی گمرک باشد.

بررسی آمار واردات بر اساس اطلاعات موجود و کارشناسی نشده ۹ ماهه سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۴۴ هزار و ۳۹۱ تُن چای سیاه از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

بر اساس واردات این حجم چای سیاه به کشور، ۲۲۰ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۲۱۸ دلار ارز از کشور خارج شد که ارزش ریالی آن بالغ بر ۹۲۶ میلیارد و ۳۸۲ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۵۹۵ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

بررسی‌ها حاکی از آن است که چای سیاه از کشور‌های آلمان، ترکیه، سریلانکا، هند، امارات، کنیا و چند کشور دیگر وارد ایران شده است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: