کد خبر: ۳۴۷۲۲۳
۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۰
0
نرخ تورم افغانستان در ۱۲ ماه منتهی به ژانویه با ۰.۹ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه منتهی به ماه قبل به ۴.۱ درصد رسید.

نرخ تروم افغانستان به 4.1 درصد رسید

 

به گزارش پول نیوز به نقل از تریدینگ اکونومیکس، متوسط نرخ تورم افغانستان در ۱۲ ماه منتهی به ژانویه با ۰.۹ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه منتهی به ماه قبل به ۴.۱ درصد رسید که این نرخ، کمترین تورم ثبت شده در این کشور در هفت ماه اخیر محسوب می شود.

در بین بخش‌های مختلف، تورم در بخش مواد غذایی و نوشیدنی ۱۲.۹ درصد، تنباکو با ۷.۱ درصد، لباس و پوشاک ۹.۲ درصد بوده است. از سوی دیگر کمترین تورم در بخش حمل و نقل با منفی ۳.۴ درصد بوده است. بر مبنای ماهانه، نرخ تورم افغانستان در ماه ژانویه ۱.۲ درصد اندازه‌گیری شده است که ۰.۲ درصد کمتر از تورم ثبت شده در ماه قبل بوده است.

متوسط نرخ تورم افغانستان در ۱۲ ماه اخیر معادل ۷.۷۷ درصد بوده است که بالاترین نرخ تورم ثبت شده مربوط به آوریل ۲۰۲۰ با ۸.۷ درصد و کمترین تورم ثبت شده نیز مربوط به مارس ۲۰۲۰ با سه درصد بوده است.

از سوی دیگر نرخ تورم در یکی دیگر از کشورهای منطقه یعنی بحرین کاهشی بوده است. تا پایان ۱۲ ماه منتهی به ژانویه، نرخ تورم در بحرین از منفی ۱.۶ درصد در ماه قبل به منفی ۲.۷ درصد در ماه ژانویه کاهش یافته است که این نرخ، کمترین نرخ تورم ۱۱ ماه اخیر محسوب می‌شود.

مواد غذایی و نوشیدنی با ۳.۳ درصد افزایش قیمت، بزرگترین محرک قیمت‌ها در این کشور بوده است و پس از این بخش، ارتباطات با تورم سه درصدی در رده بعدی قرار دارد.

از سوی دیگر کمترین نرخ تورم مربوط به فرهنگ و آموزش با منفی ۳۴.۱ درصد بوده و رستوران و هتلداری با تورم منفی ۷.۸ درصدی در رده بعدی قرار دارد. بر مبنای ماهانه نیز نرخ تورم بحرین در ماه ژانویه منفی ۱.۱ درصد اندازه‌گیری شده که ۰.۱ درصد بیشتر از تورم ثبت شده در این کشور در ماه قبل است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: