May 2024 01 / چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۱۳۲۶
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
0
تلویزیون انگلیسی زبان سی جی تی ان متعلق به شبکه تلویزیونی دولتی چین اعلام کرد که ایالات متحده در ماه مارس حدود یک میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرد.

به گزارش پول نیوز، تلویزیون انگلیسی زبان سی جی تی ان متعلق به شبکه تلویزیونی دولتی چین گفته است که با وجود تحریم نفتی ایران از سوی ایالات متحده، آمریکا در ماه مارس حدود یک میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرد.

این شبکه تلویزیونی با استناد به آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا - ئی آی ای - گفته است که این بیشترین مقدار واردات نفتی آمریکا از ایران از سال ۱۹۹۱ بوده است. آخرین گزارش آژانس بین‌المللی در مورد واردات نفتی آمریکا از ایران به واردات ۳۶ هزار بشکه در ماه اکتبر سال گذشته باز می‌گردد.

خبرگزاری رویترز نیز گفته است که در این مورد با اداره اطلاعات انرژی آمریکا تماس گرفته اما این اداره توضیح بیشتری در مورد نحوه صدور این نفت به آمریکا نداده است.

دو روز پیش، منابع برخی منابع خبری گفتند که آمریکا دو میلیون تن نفت ایران را که در ماه فوریه توقیف کرده بود به مبلغ ۱۱۰میلیون دلار فروخته است اما بعید به نظر می‌رسد که خبر واردات نفتی از ایران مربوط به این اقدام باشد.

در ماه فوریه، نیروی دریایی آمریکا با استناد به قوانین ایالات متحده در مورد تحریم ایران نفتکش آکیلیاس راکه با پرچم لیبریا حرکت می‌کرد متوقف و نفت آن را مصادره کرد.

به گفته مقامات آمریکایی، این محموله به سپاه پاسداران تعلق داشت و خریداران چینی بودند. دولت دونالد ترامپ سپاه پاسداران را "سازمان تروریستی" توصیف و تحریم کرد.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک به نقل از سخنگوی وزارتخارجه ایران گفته است که آمریکا از زمان تحریم نفتی ایران در اوایل دهه ۱۹۹۰، از ایران نفت نخریده و افزوده است که "شاید منظور موضوع دیگری است که الان جزئیاتی راجع به آن ندارم و اظهار نظر خاصی نمی‌توان کرد. "

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: