کد خبر: ۳۵۳۰۳۰
۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸
0
برنامه‌های آموزشی ویژه کارکنان باجه های دارای مجوز تبدیل به شعبه در بانک توسعه تعاون به اجرا در آمده است.

اجرای برنامه‌های آموزشی برای تبدیل باجه های بانک توسعه تعاون به شعب

 

به گزارش پول نیوز، کریم میرزاخانی مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون ضمن تبیین برنامه آموزشی ویژه کارکنان باجه‌های بانک گفت: کارکنان باجه‌هایی که دارای مجوز اصولی ارتقای فعالیت به شعبه از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می‌باشند، مشمول گذراندن دوره‌های مورد نیاز بانکداری هستند و با این دوره آموزشی، شرایط برای تبدیل باجه‌های بانک به شعبه هموارتر می‌شود.

میرزاخانی با تبیین ضرورت آموزش و تجهیز سرمایه انسانی به دانش تخصصی، مهارت عملی و بینش مدیریتی گفت: آموزش از ملزومات ایجاد و توسعه هر فعالیت و پروژه ای در صنعت بانکی است و دانش بانکداری به واسطه ماهیت فنی و تخصصی، نیازمند بروزرسانی اطلاعات و فراگیری علوم جدید است.

وی دراین رابطه تصریح نمود: رویکرد مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون همواره مبتنی بر تسهیل فرایند توانمندسازی همکاران بانک و فراهم ساختن فرصتهای یادگیری برای همه مدیران و کارکنان بانک در ستاد و صف، بوده است.

همچنین مدیر مرکز آموزش و پژوهش با اشاره به مدل های نوین بانکداری در سطح جهانی و ملی همچون بانکداری دیجیتال، بانکداری باز، فرابانک ها و دیگر مدل های نوین بانکداری، رویکرد آموزشی بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۰ را تمرکز بر فرهنگ سازی و نهادینه سازی چنین رویکردهایی در صنعت بانکداری ایران و بانک توسعه تعاون ذکر کرد.

میرزاخانی در خصوص برنامه آموزشی ویژه کارکنان باجه های دارای ارتقا به شعبه از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: آموزش این گروه از همکاران زمینه شروع فعالیت حرفه ای تر در ابعاد دانشی، مدیریتی و اجرایی را در آینده فراهم خواهد ساخت.

حسن عاشقی رییس اداره کل آموزش در این باره تبیین نمود این برنامه آموزشی مشتمل بر محتوای تخصصی از قبیل تنظیم قراردادهای بانکی، آشنایی با الزامات بازرسی در شعب، مقررات روز مبارزه با پولشویی، آشنایی با مبانی قانونی و مصادیق تخلفات اداری، اصول نظارت بر اعطای تسهیلات، اصول مشتری مداری، تجزیه و تحلیل صورت های مالی، اخلاق حرفه ای، اعتبار اسنادی، مباحث و پرونده های اعتباری، مقررات اعطای تسهیلات بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: