کد خبر: ۳۵۶۹۸۸
۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۱
0
وزیر ورزش کشور عربستان سعودی، نماینده این کشور و بازنده فینال وزن ۷۵+ کیلوگرم کاراته را برنده اصلی مدال طلای این رشته می‌داند.
واکنش وزیر ورزش عربستان و مربی طارق به فینال جنجالی کاراته
 

به گزارش پول نیوز طارق حامدی پس از کسب مدال نقره المپیک ۲۰۲۰ توکیو در وزن ۷۵+ کیلوگرم کاراته با شکست مقابل سجاد گنج‌زاده اظهار داشت: هدف من مدال طلا بود و نه چیز دیگر. با تمام وجود تلاش می‌کردم به این مدال برسم، اما تصمیم داور در نهایت همه چیز را تعیین کرد. نظر دیگری درباره تصمیم داور ندارم و این تصمیم جزو قوانین بود که به خاطر ضربه خشن یا چیزی مانند آن گرفته شد. در هر حال خدا را شکر می‌کنم.

وی با تمجید از رقبای خود تصریح کرد: من با برگزیدگان کاراته مواجه شدم و نفر برتر بودم. آرزو می‌کنم من تنها مدال‌آور عربستان نباشم و ما همیشه مشتاق حضوری موفق هستیم. به این مدال افتخار می‌کنم و گام بعدی من مسابقات قهرمانی جهان است.

همچنین عبدالعزیز بن ترکی الفیصل وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک عربستان سعودی هم به فینال وزن ۷۵+ کیلوگرم کاراته واکنش نشان داد و نوشت: هزاران تبریک به وطن و قهرمان جهان طارق حامدی. تو با موفقیت خود برای کشورت قهرمان بودی. تو قهرمان و برنده مدال طلا از دید همه افراد عادل هستی.

وی در توئیت دیگری در همین باره نوشت: قهرمان المپیک ما جایزه مدال طلا (پنج میلیون ریال سعودی) را به خاطر برتری، خلاقیت و نمایش افتخارآمیز خود مقابل ستارگان جهان می‌گیرد. تو شایسته آن هستی قهرمان! به اذن خدا آینده در مقابل توست.

همچنین علی الزهرانی مربی حامدی درباره فینال شاگردش مقابل گنج‌زاده تصریح کرد: داور معتقد بود طارق حرکتی خشونت‌آمیز داشته و به این توجه نکرد که کاراته‌کای ایرانی سرش را پایین کشید. این تصمیم در حق طارق ظالمانه بود و ورزشکار ایرانی باید از زمین اخراج می‌شد.

ملی‌پوش شایسته ایران در فینال در حالی که ۴ بر یک از حامدی عقب بود، به دلیل ضربه خطای حریف مصدوم شد و نتوانست به مبارزه ادامه بدهد. پس از این صحنه، داوران به مشورت پرداختند و طارق حامدی را «هانسوکو» (اخراج) و گنج‌زاده را به‌عنوان کاراته‌کای پیروزی این مبارزه معرفی کردند. هانسوکو یه معنای پیروزی ۴ بر صفر است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: