May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۵۷۸۳۸
۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
0
مدیر عامل برکنار شده شستا گفت: رانت شش تا هفت هزار میلیارد تومانی در میان بوده است و سال‌ها می‌بردند و صدایی هم در نمی‌آوردند، اما حالا که رانت وجود ندارد برای برکناری بنده هم فشار آوردند.
رانت ۷ هزار میلیارد تومانی را در شستا حذف کردیم
به گزارش پول نیوز، محمد رضوانی فر مدیر عامل سابق شستا درباره علت برکناری گفت: شستا تابع ضوابط و مقررات سازمان بورس و اساسنامه ما هم روشن است، قوانین و مقررات بازار سرمایه هم معلوم است، بانک تجارت هم معلوم است و شستا بلوکه شد که کسی نتواند دست اندازی کند، اما آقایان انتظار داشتند پیش از برگزاری مجمع از شستا پول بگیرند که این خلاف قانون است.

رضوانی فر ادامه داد: رفتار با یک شرکت بورسی تابع ضوابط و مقررات بازار سرمایه است و هنوز مجمع شستا برگزار نشده است تا کسی از شستا تقاضای پول کند مگر این که در مقابلش سهام یا دارایی به شستا منتقل شود، این دوستان در این اواخر به دنبال این بودند بدون اینکه دارایی یا سهامی منتقل کنند یا این انتقال را قطعی و شفاف کنند، از شستا پول بگیرند؛ چون خلاف منافع سهامداران و خلاف اساسنامه است، عدد آن مهم نیست، هزار یا دو هزار تا ...

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی باید به بازنشسته‌ها و مستمری بگیر‌ها حقوق و مزایا پرداخت کند، اما باید همه کار‌ها قانونی باشد و ضوابط و مقررات بازار را هم بپذیریم و وقتی سهامدار حقیقی و حقوقی داریم دیگر نمی‌توانیم مثل گذشته تصمیم بگیریم.

مدیر عامل سابق شستا با اشاره به عملکرد و دستاورد‌های شستا افزود: ۳۵ درصد عرضه‌های اولیه در بورس در سال‌های ۹۸ تا ۹۹ مال شستا بود و در چهار ماه اول سال ۹۹ حدود ۳۰۰ هزار تن کالا در بورس کالا عرضه کردیم که در حال حاضر به بالای ۳ میلیون تن رسیده است.

رضوانی فر گفت: در چهار ماه ابتدایی سال ۹۹ ارزش کالایی که به بورس کالا عرضه کردیم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود و الان نزدیک به شش هزار میلیارد تومان عرضه کالا در بورس داریم که به معنی شفافیت و جلوگیری از پولشویی و فرار مالیاتی است، اما به همان اندازه‌ای که شفاف سازی می‌کنیم، دشمن تراشی هم می‌شود، چون دیگر رانت شش تا هفت هزار میلیارد تومانی دیگر وجود ندارد و حتما اذیت می‌شوند و آثار اذیت شدن‌ها در این برکناری دیده می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: