کد خبر: ۳۵۹۵۱۱
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶
0
یک فعال کارگری با بیان اینکه بخش اعظمی از هزینه‌های روزمره کارگران و بازنشستگان به هزینه‌های درمان اختصاص دارد بر لزوم حمایت بیمه‌ها بعد از بازنشستگی افراد تاکید کرده و می‌گوید: اگر کارگری بعد از ۳۰ سال بازنشسته شود با حقوق بازنشستگی نمی‌تواند امرار معاش کند و هزینه‌های درمانی خود را بپردازد.
حقوق بازنشستگی کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد
علی اکبر سیارمه با تاکید بر حمایت از کارگران و مستمری بگیران پس از بازنشستگی اظهار کرد: در یک کشور صنعتی پیشرفته اگر کسی مستمری بگیر یا بازنشسته شد بیمه‌ها از او حمایت می‌کنند و خودش بخشی از درآمدش را برای این منظور اختصاص می‌دهد. افراد اوقات بازنشستگی را در قالب گروه‌های گردشگری می‌گذرانند و دولت‌ها برای بازنشستگی افراد برنامه دارند.

وی ادامه داد: در کشور ما کارگری که بعد از ۳۰ سال بازنشسته می‌شود زندگی اش با حقوق بازنشستگی تامین نمی‌شود و در نتیجه درجست‌وجوی شغل بعد از بازنشستگی است.

این فعال حوزه کار با بیان اینکه درآمد کارگران ومستمری بگیران با تورم موجود پاسخگوی هزینه‌ها نیست، ادامه داد: متاسفانه امروز و با توجه به شرایط موجود، بخش اعظمی از هزینه‌های کارگران و بازنشستگان صرف هزینه‌های درمان می‌شود و این هزینه‌ها به قدری بالاست که از عهده آن بر نمی‌آیند.

سیارمه تاکید کرد: نیاز به تامین هزینه‌های زندگی باعث می‌شود که افراد بعد از بازنشستگی هم به کار فکر کنند، چون حقوق بازنشستگی کفاف هزینه‌های معیشت و نیاز‌های روزمره را نمی‌دهد؛ در واقع بازنشستگی برای آن‌ها معنی ندارد و شروع فعالیت دوباره است.

وی در ادامه به تاکید وزیرکار مبنی بر مهار تورم اشاره کرد و گفت:صحبت‌های وزیر کار در خصوص کنترل تورم کاملاً منطقی است. واقعیت این است که در طول سال‌ها مدام تقلا می‌کنیم که دستمزد‌ها و حقوق‌ها را بالا ببریم، اما تا کارگران و حقوق بگیران این افزایش دستمزد را لمس کنند می‌بینیم که در بازار همه چیز بالا رفته است.

این فعال حوزه کار درباره مهار نشدن تورم در کشورمان، گفت: معضل تورم در تمام کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه وجود دارد و بنا به شرایط سیاسی و اقتصادی، هر دولت و کشوری با این تورم مواجه می‌شود. یکی از عواملی که در توسعه یافتگی کشور‌ها تاثیر دارد بحث تورم است و در واقع کشور‌هایی که تورم را مهار کرده اند به توسعه دست پیدا کرده اند.

سیارمه در پایان با بیان اینکه افزایش هرگونه نرخ اقلام مصرفی و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم اعم از مسکن، کرایه خانه، خوراک و پوشاک و بهداشت و درمان حتی مسافرت در زندگی آن‌ها تاثیرگذار است، گفت: وقتی که قدرت خرید بالا می‌رود افزایش نرخ اقلام و کالا‌ها فشار بر خانوار وارد نمی‌کند، ولی وقتی که تناسبی بین افزایش درآمد و هزینه وجود نداشته باشد، تورم فشار مضاعفی را به مردم وارد می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: