کد خبر: ۳۵۹۷۰۷
۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۴
0
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه برخی بیمه‌های تکمیلی متأسفانه هزینه‌های تعهد شده را در ۶ الی یکسال پرداخت می‌کنند و بعضاً آن مبلغی که پرداخت شده اُفت کرده و گرفتاری بیمه‌گزاران را حل نمی‌کند، گفت: ارائه خدمات در زمینه‌های بیمه‌های تکمیلی باید مورد بازنگری قرار گیرد و نظارت جدی بر این فرآیند از سوی مسئولین اعمال شود.
سوءاستفاده از مردم با «بیمه‌های تکمیلی» / مجلس ورود کند
کیومرث سرمدی، با اشاره به نَفْسِ چالش‌برانگیز و غیرعادلانه مقوله‌ای به‌اسم «بیمه تکمیلی»، گفت: بیمه به عنوان یک صنعت در دنیا شناخته می‌شود و کشورها به آن توجه دارند.

وی با بیان اینکه متأسفانه بیمه‌های پایه با در نظر گرفتن هزینه‌های ایجاد کننده، آن پوشش ایمن را به لحاظ بیماری و تعهدات ندارند، گفت: از این رو در چند سال اخیر بحث بیمه‌های تکمیلی مطرح شده و به دنبال طرح این موضوع مبالغی در این زمینه، جهت خرید این بیمه تعریف می‌شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: اما متأسفانه گاهی اوقات به دلیل عدم اطلاع بیمه‌گزاران از موضوعات حقوقی، بیمه‌های تکمیلی در راستای تعهد خود سواستفاده‌گری می‌کنند و آن تکالیف هزینه‌ای که بر عهده‌شان است را به درستی انجام نمی‌دهند.

وی تأکید کرد: همچنین در این فرآیند ما با مشکل طولانی کردن پرداخت تعهدات این بیمه‌ها به بیمه‌گزاران مواجه هستیم لذا برخی بیمه‌های تکمیلی متأسفانه هزینه‌های تعهد شده را در ۶ الی یکسال پرداخت می‌کنند و بعضاً آن مبلغی که پرداخت شده اُفت کرده و گرفتاری بیمه‌گزاران را حل نمی‌کند.

وی تصریح کرد: بنابراین ارائه خدمات در زمینه‌های بیمه‌های تکمیلی باید مورد بازنگری قرار گیرد و نظارت جدی بر این فرآیند از سوی مسئولین اعمال شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به مبحث تعارض منافع شرکت‌های بیمه‌کننده اظهار داشت: همچنین گاهاً ما در قرارداد‌های بیمه تکمیلی می‌بینیم که بانیان خدمات بیمه‌های تکمیلی به نوعی منافعی در این قضیه دارند و دچار تعارض منافع می‌شوند و همه این‌ها منجر به این می‌شود که هزینه بیمه‌گزاران بیشتر شود. بنابراین باید در این بخش راهکار‌های قانونی و نظارتی به درستی احصا شود و اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی بیمه‌گزاران در این بخش به درستی لحاظ و روی آن کار شود.

سرمدی با بیان اینکه ما باید به سمت تقویت بیمه پایه حرکت کرده و ارائه خدمات در قالب بیمه‌ها را یک کاسه کنیم، اظهار داشت: مجلس باید به موضوع عملکرد و اقدامات شرکت‌های بیمه‌گزار اعم از پایه و تکمیلی ورود کند چرا که هزینه‌ها بالایی که در قالب بیمه به مردم تحمیل می‌شود انصافاً از توان کارگران و کارمندان خارج است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: