کد خبر: ۳۶۰۴۷۷
۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۷
0
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش یکی از اقدامات مهم این مجموعه را انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه تولید محتوا عنوان کرد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با محوریت تولید محتوا در کیش
در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره که روز چهارشنبه هفتم مهر در سالن اجتماعات این مجموعه به امضا رسید؛ داوود سیروس مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش را با محوریت تولید محتوا میمون و مبارک دانست و افزود: آنچه که در استان‌های دیگر ناظر بودیم در زمینه‌های عمرانی حمایت می‌شوند، خوشبختانه در جزیره کیش این حمایت در زمینه محتوایی در حال شکل گیری است و برنامه‌های مدونی نیز برای توسعه زیرساخت‌ها داریم که یکی از توسعه‌ها با مشارکت سازمان در صدا و سیما انجام خواهد شد.

سیروس با بیان این که یکی از نشانه‌های توسعه یافتگی، توسعه رسانه در بحث جوامع مد نظر حاکمیت‌ها است، افزود: توسعه زیرساخت‌ها در جزیره کیش از اولویت نخست مسوولان جزیره بوده و در این زمینه توسعه چشم گیری داشته ایم.

به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش توسعه متوازن درعرصه‌های مختلف برای زیرساخت‌های جزیره مورد توجه بوده و یکی از ظرفیت‌های موجود در جزیره کیش حضور صدا و سیمای مستقلی است که مرکز رسانه‌ای محسوب می‌شود و مستقل از صدا و سیمای مرکز استان هرمزگان به صورت خاص و با حکم ریاست سازمان فعالیت می‌کند.

وی با بیان این که غیر از تهران ۳۰ استان وجود دارد که ۳۳ مرکز صدا و سیما در آن استان‌ها فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: تعداد دو مرکز صدا و سیما در ۳ استان به دلایل خاص اقلیمی، جغرافیایی یا قومیتی فعالیت دارند.

داوود سیروس در ادامه تصریح کرد: مرکز کیش یکی از مراکز قدیمی سازمان صدا و سیما است که در سال ۵۲ فعالیت خود را آغاز کرده و سال ۵۷ به خاطر خروج برخی از اقلام فنی و سایر اتفاقات تا سال ۶۲ تعطیل می‌شود.

وی ادامه داد: از سال ۶۲ تا ۶۵ دوباره پخش فرستنده برون مرزی فعالیت داشته و در سال ۶۹ با تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد وقت به امضا می‌رسد و توسعه زیرساخت‌ها مد نظر قرار گرفته و طی سه سال به شرایطی می‌رسد که بتواند فعالیت خود را در قالب یک شبکه رادیویی و تلویزیونی انجام دهد.

وی خاطر نشان کرد: سال ۷۲ با حضور ریاست سازمان و مدیرعامل منطقه آزاد وقت، این مرکز فعالیت رسمی خود را آغاز می‌کند و با توجه به ظرفیت‌های موجود در قالب صدا و سیمای ۲۴ ساعته فعالیت خود را در چارچوب سیاست‌های توسعه محور آغاز می‌کند.

داوود سیروس با تاکید بر این که صدا و سیما با تمام توان و با وجود کمی و کاستی‌هایی که در زمینه تجهیزات و منابع انسانی وجود دارد به فعالیت خود ادامه می‌دهد، گفت: تلاش بر این بود که نمایش گر فعالیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در کیش و برای هموطنان در داخل و خارج از کشور باشیم که از طریق ارسال گزارش‌ها بر روی آنتن‌های ملی و شبکه‌های برون مرزی این مهم محقق شده است.

سیروس با اشاره به این که شبکه ۴k در تمام کشور راه اندازی شده بود و فرستنده آن در کیش وجود نداشت گفت: با اعتباری نزدیک به ۴ میلیارد تومان این فرستنده از طریق معاونت توسعه و فناوری سازمان ایجاد و امروز به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: با راه اندازی این شبکه روی فرستنده TS۵ تمام TS‌های قبلی که وجود داشت ۱ تا ۵ به صورت نا مرتب شبکه‌ها دریافت می‌شد که دوباره باز تعریف می‌شود و شبکه‌ها به طور مرتب قابل دریافت خواهد بود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش از یک تکنولوزی جدید دیگر که موسوم به دب و فراتر از FM رادیو را می‌توان دریافت کرد در این منطقه خبر داد: این تکنولوژی روی گیرنده‌های خودرو‌های بالای ۲۰۲۰ نیز قابل دریافت است.

داوود سیروس با بیان این که شبکه دب فقط در ۵ مرکز استان راه انداز شده است و تمام مراکز استان‌ها از وجود این بهره‌مند نیستند، اظهار داشت: ششمین جایی که این شبکه راه اندازی شده جزیره کیش است که این هدیه از طرف سازمان صدا و سیما و با حمایت مسوولان جزیره تقدیم به کیشوندان عزیز می‌شود.

گفتنی است در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری تولیدی و پژوهشی میان سازمان منطقه آزاد کیش و صدا و سیمای مرکز جزیره، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، محمد ثاقب فرد سرپرست اداره کل حوزه مدیرعامل، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و برخی از مدیران سازمان و این مرکز حضور داشتند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: