کد خبر: ۳۶۱۸۲۱
۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
0
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شناسائی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مغفول مانده این سازمان را از نتایج اجرای برنامه‌های تحولی دانست و گفت: ظرفیت‌های موجود که ممکن است مورد غفلت قرار گرفته باشد را باید شناسایی کنیم و در همه مجموعه سازمان باید تمرکز راهبردی برای رفع چالش‌های سازمان داشته باشیم.
شناسائی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مغفول مانده تأمین اجتماعی نتیجه برنامه تحولی است
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در جلسه شورای اداری مشترک بیمه‌ای و درمان تأمین اجتماعی استان خوزستان اظهار داشت: با همفکری و مشورت همکاران سازمان بهترین و موثرترین راهکار‌ها را برای عبور از چالش‌ها اتخاذ می‌کنیم.

وی احیای اعتماد عمومی با اقدامات عملیاتی و رفع فاصله بین قول و عمل را مورد تأکید قرار داد و گفت: تفویض اختیارات لازم به مدیران استانی به منظور تحقق اهداف و برنامه‌ها به صورت حداکثری انجام خواهد شد و متناسب با اختیاراتی که واگذار می‌شود نظارت و پاسخگویی مناسب نیز برای اجرای برنامه‌ها مورد تأکید قرار دارد.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر لزوم طراحی الگوی مناسب و بهترین برنامه برای توسه خدمات در حوزه‌های مختلف فعالیت این سازمان، گفت: سفر‌های استانی معطوف به هدف است و می‌خواهیم بهترین خدمات ممکن را به جامعه هدف ارائه دهیم.

موسوی عدالت در توسعه خدمات را یکی از مباحث محوری در سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: کار‌های ما باید از مسیر عدالت عبور کند و خروجی خدمت رسانی سازمان تأمین اجتماعی باید اعتماد و رضایتمندی مردم باشد.

وی افزود: مجموعه همکاران و مدیران سازمان باید از درد و رنج مردم مطلع باشند. کارایی و اثربخش اقدامات ما در اعتماد مردم باید مشخص باشد و باید برای سنجش اعتماد عمومی و تحولات این حوزه برنامه داشته باشیم.

موسوی ادامه داد: برای تحقق رویکرد تحولی در سازمان چاره‌ای جز برنامه محوری نداریم و باید رفع چالش‌ها باید با برنامه محوری پیگیری کنیم. برای تدوین برنامه تحولی در استان‌های مختلف شاخص‌های مشخصی تعریف می‌کنیم و با عبور از مسائل جزئی و روزمرگی، به دنبال ایجاد تحول اساسی در سازمان خواهیم بود.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر پیشران بودن فناوری در تحولات این سازمان، گفت: در حوزه فناوری عدم یکپارچگی مهمترین مسئله است که باید برای رفع آن اقدام کنیم و برنامه‌های حوزه فناوری اطلاعات با هم‌افزایی و همراهی سایر حوزه‌ها زمینه ساز تحول در خدمات سازمان خواهد بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: