May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۱۸۶۲
۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۷
0
سرپرست اتحادیه سرا سری مرغداران گوشتی ایران گفت: کمبودمرغ به دلیل این است که مرغ به جای توزیع دولتی یا شبکه‌ای، به صورت توزیع غیرشبکه‌ای منتقل می‌شود.
علت کمبود مرغ چیست؟
محمدعلی کمالی، سرپرست اتحادیه سرا سری مرغداران گوشتی ایران، در خصوص وضعیت عرضه مرغ در بازار گفت: کمبود مرغ در بازار، به آن صورت وجود ندارد ولی به واسطه این که بین قیمت دولتی و بازار آزاد فاصله وجود دارد همچنین استان‌ها نیز به صورت مجزا در خصوص نحوه تحویل مرغ تصمیم گیری می‌کنند و بخشی از مرغ‌ها خارج از شبکه توزیع می‌شوند.

وی افزود: برخی از استان‌ها اجازه دارند که در استان خود مرغ را بالای ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان تا ۱۹ هزار تومان بفروشند حتی استان‌هایی که بر قیمت ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان پافشاری می‌کنند ممکن است در استان خود مرغ را ۱۷ هزار و ۱۰۰ کشتار کنند و بعد از اینکه مرغ را قطعه بندی کردند به استان تهران منتقل می‌کنند.


کمالی اظهار کرد: اگر کمبودمرغی وجود دارد به دلیل این است که در توزیع مرغ به جای توزیع دولتی یا شبکه‌ای، به صورت توزیع غیرشبکه‌ای منتقل می‌شود بنابراین ممکن است مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار کمتر باشد ولی به این صورت نیست که دیگر مرغ ۳۵ الی ۴۰ هزار تومانی در بازار نباشد.

وی بیان کرد: درتمامی اجزای صنعت طیور بازار رقابتی است و لذا در بازار رقابتی قیمت‌های دستوری خیلی نمی‌تواند کارکرد داشته باشد و فقط باعث می‌شود یک سری از مرغداران جریمه شوند و جوجه ریزی نکنند که باعث می‌شود مرغ در بازار کاهش پیدا می‌کند اگر قیمتی هم می‌خواهند تععین کنند این قیمت منطقی باشد.

سرپرست اتحادیه سرا سری مرغداران گوشتی ایران گفت: در حال حاضر بین قیمت واقعی، هزینه‌های واقعی و قیمت دستوری فاصله وجود دارد که باعث می‌شود توزیع مرغ خارج از شبکه باشد.

وی در خصوص وضعیت عرضه نهاده توسط سامانه بازارگاه برای مرغداران گفت: سامانه بازارگاه در اعلام حواله سعی کرده تا عمل کند، ولی در تامین نهاده این عمل صورت نمی‌گیرد یعنی این که حواله تبدیل به ذرت و کنجاله سویا شود روند طولانی دارد.

کمالی خاطر نشان کرد: کیفیت نهاده‌ها پایین است و مرغداران از این وضعیت ناراضی هستند، زیرا در تولید آن‌ها تاثیر می‌گذارد و باعث می‌شود تلفات آن‌ها افزایش پیدا کند.

منبع: میزان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: