کد خبر: ۳۶۲۷۸۳
۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
0
تحقیقات نشان می‌دهد سم مرگبار عقرب می‌تواند به از بین بردن سویه‌های جدید کووید ۱۹ کمک کند.
زهر کدام حیوان کرونا را از بین می‌برد؟

زهر عقرب در سراسر جهان در درمان‌های سنتی به کار می‌رود. اما اکنون گروهی از محققان دانشگاه آبردین کشف کرده‌اند ترکیبی خارق العاده از سم‌های عقرب به مقابله با سویه‌های ویروس کرونا کمک می‌کند.

برای انجام این پژوهش عقرب‌هایی از صحرای مصر جمع آوری شدند و قبل از آنکه دوباره در محل زندگیشان رها شوند، زهر آن‌ها گرفته شد. طبق یافته‌ها زهر‌های مذکور حاوی پپتید‌هایی هستند که بسیاری از آن‌ها نوروتوکسین‌های قوی و کشنده هستند. اما علاوه بر آن سم‌های مذکور ویژگی‌های آنتی باکتریال و آنتی ویروسی قدرتمندی دارند و تصور می‌شود از غدد سم در بدن حیوان در مقابل عفونت مراقبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

مهم‌ترین اقدامات پس از عقرب زدگی
محققان معتقدند پپتید‌های مذکور سرآغازی برای طراحی دارو‌های ضد ویروس کرونای جدید هستند.

پژوهش مذکوربه رهبری وائل حسین محقق ارشد انستیتو علوم پزشکی دانشگاه آبردین و محمد عبدالرحمان استاد دانشکده جانورشناسی دانشگاه کانال سوئز انجام می‌شود.

عبدالرحمن در این باره می‌گوید: برخی از خطرناک‌ترین عقرب‌های جهان در مصر زندگی می‌کنند. سم آن‌ها تاکنون به طور کامل بررسی نشده و احتمالاً منبعی جدید برای توسعه درمان‌های تازه است.

این پژوهشگران مواد شیمیایی مفید را از زهر عقرب استخراج و پتانسیل استفاده از آن‌ها برای مقابله با کووید ۱۹ را بررسی می‌کنند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: