کد خبر: ۳۶۳۰۱۴
۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۲
0
مقامات آمریکا، ژاپن، هند و سایر کشور‌های بزرگ مصرف کننده نفت به دنبال افزایش قیمت نفت به بیش از ۸۵ دلار در هر بشکه و احتمال نفت ۱۰۰ دلاری، درخواست افزایش تولید از ائتلاف اوپک پلاس دارند.
فشار مصرف کنندگان بزرگ نفت به اوپک برای افزایش تولید
کشور‌های مصرف‌کننده نفت طی یک‌سال گذشته هرروز نسبت به‌روز گذشته بیشتر نگران افزایش قیمت نفت بوده‌اند. اول تا ۵۰ دلار در هر بشکه، بعد ۷۵ دلار و حالا بیش‌از ۸۵ دلار در هر بشکه. به دنبال هشدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، یکی از اعضای ائتلاف اوپک پلاس در مورد نفت ۱۰۰ دلاری، زنگ‌های خطر به صدا درآمده است.

افزایش تورم برخی بانک‌های مرکزی را به سمت افزایش زودتر از حد انتظار نرخ بهره سوق داده‌است؛ بنابراین آمریکا، هند، ژاپن و سایر کشور‌های مصرف‌کننده نفت فشار دیپلماتیک خود را بر اوپک پلاس افزایش داده‌اند.

کمپینی پشت در‌های بسته ایجاد شده تا اوپک پلاس را متقاعد به تسریع روند افزایش تولید خود کند. ائتلاف اوپک پلاس در حال حاضر روزانه ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولید خود می‌افزاید و نشست رسمی آن در چهارم نوامبر تشکیل خواهد شد تا سیاست تولید خود را مورد بررسی قرار دهد.

دولت بایدن که با افزایش قیمت بنزین به بالاترین رقم طی ۷ سال گذشته مواجه است، هفته‌هاست از اوپک پلاس درخواست افزایش تولید را دارد. ژاپن، چهارمین مصرف‌کننده بزرگ نفت در دنیا هم در اواخر اکتبر همین درخواست را از اوپک پلاس کرد. هند، سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت در دنیا هم درخواست نفت خام بیشتری کرده‌است. چین علنا درخواستی نداشته، ولی طبق گفته دیپلمات‌ها همین تقاضا را از اوپک پلاس دارد.

آموس هاچستین، یکی از دیپلمات‌های برتر آمریکا در زمینه انرژی در این هفته با اشاره به درخواست اکثر کشور‌های بزرگ مصرف‌کننده نفت گفت: «ما در یک بحران انرژی قرار گرفته‌ایم و تولیدکنندگان باید تعادل و ثبات بازار‌های نفت و گاز را تضمین کنند».

مقامات آمریکا، ژاپن و هند به‌طور خصوصی با یکدیگر گفتگو کرده و با سایر کشور‌های بزرگ تولیدکننده و مصرف‌کننده هم تماس گرفته‌اند. این درخواست‌ها حدود ۳ هفته پیش‌آغاز شده، ولی طی روز‌های اخیر و با افزایش قیمت نفت به بیش‌از ۸۵ دلار در هر بشکه شدت گرفته‌است.

عربستان و سایر تولیدکنندگان نفت تا به امروز تمایلی به افزایش بیشتر تولید نشان نداده‌اند و عقیده دارند افزایش تولید ۴۰۰ هزار بشکه در روز برای تامین نیاز جهانی به نفت در بحبوحه بهبود اقتصاد‌ها از بحران کرونا کافی است.
وزیر انرژی عربستان عقیده دارد دنیا هنوز از بحران خارج نشده و باید در مورد افزایش تولید محتاط بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: