کد خبر: ۳۶۳۸۱۵
۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
0
بیمه آسیا در هفت ماهه امسال، با ۱۹.۳ درصد از مجموع حق بیمه تولیدی ۱۴ شرکت بیمه‌ای حاضر در بازار سرمایه، بیشترین سهم را به خود اختصاص داد و رکورد تولید پرتفوی خود در هفت ماهه امسال را شکست.
رکورد بیمه آسیا در تولید پرتفوی شرکت‌های بازار سرمایه در هفت ماهه امسال
این شرکت در هفت ماهه سال ۱۴۰۰، با ۱۹.۳ درصد از مجموع ۳۴۶ هزار و ۲۰۴ میلیون ریال حق بیمه تولیدی ۱۴ شرکت حاضر در بازار سرمایه، ۶۶ هزار و ۸۷۹ میلیون ریال حق بیمه تولید کرد و در رتبه نخست قرار گرفت.

این در حالی است که بیمه آسیا در پرداخت خسارت، رتبه دوم را در میان شرکت‌های بیمه بورسی به خود اختصاص داد و با ۱۵.۸ درصد از مجموع خسارت پرداختی توسط این ۱۴ شرکت بیمه‌ای در هفت ماهه سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۲۸ هزار و ۲۲۳ میلیون ریال خسارت پرداخت کرد.

این گزارش می‌افزاید، میانگین فروش در رشته پر ریسک بیمه‌های درمانی از کل فروش ۱۴ شرکت یادشده طی این مدت ۲۲.۷ درصد است، ولی بیمه آسیا با مدیریت صحیح ریسک، این میزان را به ۲۱ درصد رسانده است.
 
رشته‌های بیمه بدنه خودرو و بیمه باربری نیز از کل فروش ۱۴ شرکت بیمه، به ترتیب ۶.۶ درصد و ۲.۲ سهم را به خود اختصاص داده اند در حالی که سهم این رشته‌ها در بیمه آسیا به ترتیب ۱۳.۷ و ۳.۸ درصد است که نشان می‌دهد این شرکت بیمه ای، سهم رشته‌های پرسود را در سبد پرتفوی خود به نحو شایسته‌ای افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، بیمه آسیا در این دوره همچنین موفق شد نسبت خسارت خود را در مقایسه با نسبت خسارت ۵۱.۵ درصدی کل شرکت‌های بورسی، ۹.۳ درصد پایین‌تر آورده و به ۴۲.۲ درصد برساند. همچنین در این مدت، میانگین نسبت خسارت به حق بیمه تولیدی در رشته‌های بیمه‌ای شخص ثالث، بدنه، مهندسی، درمان و مسئولیت در بین ۱۴ شرکت حاضر در بورس به ترتیب ۴۱، ۵۶.۱، ۴۵.۵، ۱۰۲.۲ و ۴۲.۲ درصد و در بیمه آسیا این مقدار به ترتیب ۴۰.۳، ۴۵.۴، ۱۳، ۶۲.۲ و ۳۱.۵ درصد و پایین‌تر از متوسط نسبت خسارت کل شرکت‌های بیمه بورسی بوده است.

گفتنی است شرکت‌های بیمه آسیا، البرز، دانا، پارسیان، پاسارگاد، ملت، میهن، معلم، سامان، نوین، کوثر، دی، تجارت نو و ما ۱۴ شرکت بیمه‌ای حاضر در بازار سرمایه هستند. این شرکت‌ها نزدیک به ۶۰ درصد بازار بیمه را در اختیار دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: