May 2024 15 / چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۶۷۶۸
۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۷
0
متخصص طب ایرانی گفت:طب ایرانی به هیچ عنوان مخالفتی با واکسن نداشته و متخصان طب ایرانی و سنتی واکسن را به عنوان یک پیشرفت در جریان اصلی پزشکی قبول دارند.
طب ایرانی ضد «واکسن» نیست
حسین رضایی‌زاده، متخصص طب ایرانی در برنامه «سلام تهران» با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا و در مقاطع مختلف، طب ایرانی به هیچ عنوان مخالفتی با واکسن نداشته است، اظهار داشت: در بعضی موارد، مدعیان طب ایرانی در قامت ضد واکسن ظاهر شدند، اما متخصصان طب ایرانی و سنّتی، واکسن را به عنوان یک پیشرفت در جریان اصلی پزشکی قبول دارند.

رضایی زاده با بیان اینکه درباره واکسیناسیون و ایمولوژی اختلاف‌نظر‌هایی بین متخصصان این بخش‌ها وجود دارد، تصریح کرد: می‌توان این انتقاد را به ستاد مقابله با کرونا وارد دانست که چرا به صورت سیاسی و انحصاری عمل کرده است؟

وی گفت: در صورتی که اگر نظرخواهی انجام می‌داد و از افراد کاربلد در این زمینه کمک می‌گرفت، قطعاً این اتفاق و انتقاد‌ها پیش نمی‌آمد. البته این نقد‌ها تخصصی است و عده‌ای نباید از این مسائل به نفع خود استفاده کنند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را از اشتراکات طب ایرانی و پزشکی رایج، در برابر کرونا دانست و گفت: بخش دوم نگاه طب ایرانی، تقویت سیستم بدنی انسان‌هاست. با اینکه قدرت انتقال و شدت کرونا بسیار بالا بود، اما همانند دیگر بیماری‌ها همه افراد به یک میزان به آن مبتلا نمی‌شوند.

وی بیان داشت:بنابراین لازم بود تا پیدایش واکسن، به این مسائل هم توجه می‌کردیم. با وجود پیدایش واکسن، اما همچنان باید از ماسک استفاده کرد.

این کارشناس طب ایرانی با تأکید بر احترام به پیشرفت‌های علمی دو سال اخیر در مقابله با کرونا، گفت: دارویی برای درمان کرونا نداریم، اما داروی کاهش عوارض و ابتلا هست. دارو‌های تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با تأیید سازمان غذا و دارو در اختیار مردم قرار دارد.

وی متذکر شد:زنجیره انتقال باید از یک‌جا به بعد مهار شود. هم اکنون شرایط خوب است، اما برای قضاوت درباره شکستن زنجیره انتقال باید تا آخر بهمن ماه صبر کنیم.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: