با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی
برزیل است، اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.
در قرن ۱۶ میلادی، پرتغالیها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.
امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کنندههای بزرگ کاشو هستند.
در برخی کشورها مانند برزیل و نیجریه از این دانه، کرهی نرم خوش مزهای درست میکنند که بسیار مطبوع است. این کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود.
بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش میشود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه میشود.