May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۷۲۶۹
۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
0
۷۹۱ معدن از ابتدای طرح احیا فعال شدند.
۷۹۱ معدن در ایران فعال شدند
طبق آمار ارائه شده از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از عملکرد طرح احیا معادن کوچک، از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه،۳۹۲ معدن احیا و فعال سازی شده است؛ بر این اساس مجموع معادن احیا و فعال شده از ابتدای اجرای این طرح (احیا و فعال‌سازی معادن کوچک و غیرفعال) به ۷۹۱ معدن رسیده است.

طبق آمار، از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه امسال بر روی ۴۱۵ معدن اقدام کلینکی با همکاری کارگروه‌های استانی طرح شامل مرتفع کردن موانع اداری، سرمایه‌گذاری، معارضان محلی و ...، صورت گرفته است که به اعتقاد مجری این طرح (طرح احیا و فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک)، معادن فعال شده امسال نتیجه اقدام کلینیکی بوده که از سال گذشته انجام شده است.

طی ۹ ماهه سال جاری، با احیای ۳۹۲ معدن احیا شده، ۳۱۰۴ شغل مستقیم ایجاد شده و همزمان بالغ بر ۱۸هزار تن به ظرفیت تولید این معادن افزوده شده و بیش از ۷۱۰۰ محدوده معدنی در ۲۱ استان پایش شده است.

باتوجه به آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان­ها، در مجموع ۱۳۰ پروژه راه‌سازی و ۴۹ پروژه برق‌رسانی به طرح احیا معرفی شده که پس از اجرای پروژه ­های مذکور توسط مجری طرح ایجاد زیربنا‌های معادن بزرگ و مناطق معدنی، ۵۰۳ معدن فعال، توسعه و همچنین۴۲۱ معدن غیرفعال، احیاء خواهند شد. براین اساس به صورت کلی ۹۲۴ معدن فعال و غیرفعال از اجرای پروژه‌های زیرساخت منتفع می‌شوند.

در راستای تشریح عملکرد ۹ ماهه عملکرد طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک، مجری این طرح از انعقاد ۳۷ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری، علمی، پژوهشی و دانش بنیان، معرفی ۱۲۴ پروژه به صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی برای اخذ تسهیلات (که ۵۰ طرح در حال پیگیری و صدور بیمه‌نامه هستند)، حمایت و کوچینگ (Coaching) مجموعه‌های دانش بنیان و جهت دهی به بیش از ۹ استارتاپ و پلتفرم معدنی خبر داده است.


فرصت اشتغال مستقیم ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفری در ۷۹۱ معدن فعال شده

در مجموع ۷۹۱ معدن احیا و فعال‌سازی شده طرح مذکور از ابتدا، پتانسیل ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر شغل مستقیم و افزایش بیش از ۲۹ میلیون تن تولید سالانه، به عنوان نمای کلی طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس برای حوزه معدن و صنایع معدنی کشور بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: