April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۷۷۷۲
۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۹
0
یکی از مهمترین مشکلات پیش روی کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا، قدرت زیاد انتقال این ویروس بین افراد بود که رفته رفته و با ایجاد جهش‌های ژنتیکی جدید شاهد افزایش شتاب انتقال بیماری هستیم.
نخستین علامت کرونا چیست؟
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد دلیل اصلی گسترش سریع ویروس کرونا بین افراد چیست. در این مطالعات پژوهشگران با بررسی روند گسترش سویه‌های ویروس کرونا ازموج اول و آغاز این همه گیری در ایالات متحده دریافتند که این بیماری با شدتی بسیار سریع‌تر از سایر بیماری‌های ویروسی گسترش یافت و دلیل این موضوع نیز چندان پیچیده نیست، زیرا مطالعات نشان می‌دهد علائم بیماری اغلب با سرفه شروع می‌شد.

محققان در این رابطه توضیح دادند که احتمالاً افراد مبتلا به کرونا قبل از ظهور سایر علائم و نشانه‌های بیماری همچون تب و بدن درد و ... شروع به سرفه کردن نموده و این موضوع باعث می‌شود ویروس طی روز‌های ابتدایی ابتلا توسط فرد بیمار در محیط اطراف وی پخش شود.

جوزف لارسن، نویسنده این مطالعه، در بیانیه خبری دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در این رابطه گفت: مطالعه ترتیب احتمالی علائم ممکن است درک ما را از نحوه گسترش سویه‌های کرونا افزایش دهد و تحقیقات آینده و مراقبت‌های بهداشتی را در مورد چگونگی احتمال ابتلا به بیماری در افراد شکل دهد.

باید در نظر داشت که کووید- ۱۹ اغلب از طریق قطرات تنفسی، مانند ذراتی که هنگام سرفه کردن فرد از بدن دفع می‌شود، منتقل می‌شود. در این میان نکته بسیار جالب توجهی به دست آمده که نشان دهنده تاثیر جغرافیا و نژاد در علائم کرونا است، زیرا به گفته محققان، برخلاف ایالات متحده، افرادی که در چین به کرونا مبتلا شدند ابتدا دچار تب و شده و سپس علائمی مانند سرفه در آن‌ها ظاهر می‌شد. به گزارش خبرگزاری sinapress، از سوی دیگر آمار‌های پزشکی نشان می‌دهد در برخی از کشور‌ها مانند ژاپن گروهی از مردم ابتدا با سرفه وارد سیکل بیماری شده و گروهی با تب این روند را آغاز می‌کردند.

بر اساس یافته‌های این تیم مطالعاتی، ترتیب علائم کرونا، تحت تأثیر منطقه، آب و هوا، سن بیمار یا سایر شرایط سلامتی قرار نگرفته و محققان نتوانستند پاسخ دقیقی برای این پرسش ارائه کنند که آیا ترتیب علائمی که در طول امواج اولیه همه گیری رخ داده است برای انواع فعلی نیز یکسان است یا خیر. به گزارش سیناپرس، پیتر کوهن، سرپرست این تیم پژوهشی در خاتمه توضیحات خود گفت: با ظهور انواع جدید و احتمال بومی شدن کووید-۱۹ در جمعیت، مهم است که محققان همچنان نشان دهند که چگونه انواع ویروس بر پیشرفت علائم و بیماری در افراد و جمعیت‌ها تأثیر می‌گذارد.

شرح کامل این پژوهش و یافته‌های به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله تخصصی PLOS Computational Biology منتشر شده است.

منبع:سیناپرس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: