کد خبر: ۳۶۸۳۵۳
۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰
0
ناسا بالاخره در چالش برانگیزترین ماموریت جیمز وب، یعنی استقرار کامل سپر خورشیدی جیمز وب موفق شد.
ناسا سپر خورشیدی جیمز وب را به طور کامل مستقر کرد
به نقل از engadget، تلسکوپ فضایی جیمز وب یکی از چالش برانگیزترین وظایف مربوط به ماموریت خود را برای کاوش در اعماق کیهان انجام داد. طی این ماموریت ناسا سپر خورشیدی ۷۰ فوتی تلسکوپ جیمز وب را به طور کامل مستقر کرد. این سیستم ۵ لایه که سه لایه آن طی روز‌های گذشته به تدریج باز شد، برای عملکرد تلسکوپ ضروری است و اطمینان حاصل می‌کند که ابزار‌های جیمز وب سردتر از منفی ۳۸۰ درجه فارنهایت نمی‌شود و برای دیدن نور مادون قرمزی که وب برای ردیابی آن طراحی شده است، به اندازه کافی سرد می‌شود.

ناسا سه روز پس از پرتاب موفقیت‌آمیز تلسکوپ در ۲۵ دسامبر، استقرار این سپر خورشیدی را آغاز کرد. کل فرایند بازگشایی سپر خورشیدی، با احتساب مکث یک روزه آژانس برای بهینه سازی سیستم‌های قدرت وب و موتور‌ها، هشت روز طول کشید. برای باز کردن این سپر ۱۳۹ مکانیسم آزادسازی، ۷۰ مجموعه لولا، هشت موتور و تقریباً یک چهارم مایل کابل مدیریت شد؛ بنابراین اگر هر یک از این مؤلفه‌ها شکست می‌خورد، ممکن بود کل پروژه به عقب برگردد. با در نظر گرفتن این شرایط متوجه شوید که چرا ناسا این فرایند را چالش برانگیزترین ماموریت جیمز وب می‌داند.

نمایی فرضی از استقرار سپر خورشیدی جیمز وب

جیمز وب در سال ۲۰۰۵ طراحی و ناسا آن را در سال ۲۰۱۶ آماده اعلام کرد، اما عوارض ساخت مونتاژ، آن را تا سال ۲۰۱۹ به تعویق انداخت. پس از آن ویروس کرونا منجر به تأخیر بیشتر در حمل و نقل و آزمایش تلسکوپ شد. همچنین هنوز کار‌های بیشتری باید انجام شود تا دانشمندان بتوانند از وب برای مطالعه سیاهچاله‌ها و سایر اجرام آسمانی استفاده کنند.

گفتنی است که طی پنج ماه و نیم آینده، ناسا باید آینه دوم تلسکوپ را مستقر و اپتیک آن را هم تراز کند. پس از همه این ماموریت ها، جهان فرصتی برای دیدن اولین تصاویری که این تلسکوپ می‌گیرد خواهد داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: