May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۰۵۲۸
۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰
0
محمدحسن آصفری گفت: نشانه یک توافق خوب این است که آمریکایی‌ها سیاست زورگویی خود را کنار بگذارند و بر اساس منطق صحبت کنند.
نشانه‌های یک توافق خوب در وین
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: زمانی یک توافق خوب در وین حاصل می‌شود که آمریکایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل و ثابت کنند دیگر به دنبال دبه کردن و زیاده خواهی نیستند.

محمدحسن آصفری درباره نشانه‌ها و ویژگی‌های انجام یک توافق خوب در وین، بیان کرد: از نظر بنده یک توافق خوب توافقی است که بر اساس مصلحت کشور نوشته شود و ضمانت‌های لازم برای اجرای تعهدات طرفین در آن پیش بینی شده باشد، همچنین توافقی خوب است که بُرد- بُرد باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: یک توافق خوب دارای ضمانت اجرایی برای تعهدات طرفین بوده و هیچ کشوری به دنبال زیاده‌خواهی و زورگویی نیستنشانه یک توافق خوب این است که طرفین آن در سطح هم از یکدیگر انتظار داشته باشند و یک طرف به دنبال زیاده خواهی نباشد. در یک توافق خوب زمان برای اجرای آن در نظر گرفته خواهد شد و باید مشخص باشد که تعهدات طرفین چه زمانی اجرایی می‌شود.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نشانه یک توافق خوب این است که آمریکایی‌ها دست از سیاست‌های دوروگرایانه خود بردارند. زمانی یک توافق خوب در وین حاصل می‌شود که آمریکایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل و ثابت کنند دیگر به دنبال دبه کردن و و زیاده خواهی نیستند.

یک توافق خوب بدون اراده برای حل مشکلات، خروجی نخواهد داشت

وی در ادامه تاکید کرد: نشانه یک توافق خوب این است که آمریکایی‌ها سیاست زورگویی خود را کنار بگذارند و بر اساس منطق صحبت کنند. توافقی در وین خوب است که تکلیف تعهدات طرف‌های مقابل را روشن کند. یک توافق خوب باید بتواند چرخ اقتصاد کشور را به حرکت دربیاورد البته ما نیز نباید در انتظار چراغ سبز طرف‌های خارجی باشیم تا مشکلات مردم حل شود.

آصفری در پایان افزود: بخشی از مسائل و مشکلات زندگی مردم به مسائل داخلی باز می‌گردد. اگر دولتمردان ما افراد توانمندی باشند و درد مردم را بفهمند و وقت برای حل مشکلات مردم بگذارند وضعیت معیشت و زندگی مردم بهبود خواهد یافت. اگر یک توافق خوب نیز صورت بگیرد، اما اراده‌ای برای حل مشکلات مردم در داخل نباشد و افرادی ناکارآمد بر روی کار باشند خروجی مناسبی نخواهد داشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: