کد خبر: ۳۷۲۱۸۱
۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
0
هر بیمارستان باید برای خرید با کیفیت‌ترین تجهیزات و قطعات پزشکی نظیر ایمپلنت‌ها و پروتز‌ها، یک متخصص مهندسی پزشکی را استخدام کند.
مهندسی پزشکی زبان مشترک رشته‌های مهندسی و پزشکی
به بهانه روز مهندس، عاطفه سلوک، استادیار دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)، رشد فرصت‌های شغلی رشته مهندسی پزشکی را در گروی حمایت از تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و عملی‌تر شدن حمایت از مراکز رشد و شتاب دهنده‌ها عنوان کرد.

سلوک گفت: دانشجویان باید با روحیه کارآفرینی وارد این رشته شوند و پس از سه ترم تحصیل، می‌توانند یکی از سه گرایش بیوالکتریک، بیومکانیک و یا بیومتریال و مهندسی بافت را انتخاب کنند.

سلوک و اعضای تیم تحقیقاتی اش در زمینه اصلاح، بهبود و توسعه بیومتریال‌های رایج فعالیت می‌کنند و در تیم تحقیقاتی خود زخم پوش‌هایی را طراحی و مهندسی کرده اند؛ اما با توجه به عدم حمایت مالی و این که در برآورد‌های مالی هنوز قابلیت بررسی برای بهینه سازی هزینه نسبت به نمونه‌های مشابه چینی آن باید انجام شود، این قطعه به تولید انبوه نرسیده است.

سلوک یکی از معضلات رشته مهندسی پزشکی را عدم وجود مرکزی برای تایید محصولات از سوی وزارت بهداشت با رویه شفاف و منطقی عنوان کرد.

او امیدوار است روزی تمام بیمارستان‌ها برای خرید قطعات و لوازم تخصصی پزشکی همچون بستر رشد سلول‌های بنیادی، انواع پروتز‌ها و ایمپلنت‌ها از نظر کارشناسان مهندسان پزشکی بهره‌مند شوند. این امر کمک شایانی به سلامت بیمار و طی فرآیند درمان خواهد کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: