کد خبر: ۳۷۶۳۲۲
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
0
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: در حال حاضر بازار بسیار کم رونق است و مردم به علت مشکلات اقتصادی و هزینه‌های بسیار قادر به خرید گوشت نیستند و ما نیز قبول داریم که قیمت آن زیاد است.
گوشت نیوزیلندی در راه ایران؟
روز گذشته خبری مبنی بر واردات گوشت قرمز از ونزوئلا و نیکاراگوئه برای کاهش قیمت آن از سوی محمد آقا میری، رئیس سازمان دامپزشکی کشور منتشر شد. بازار گوشت مدتی است نوسانات زیادی را تجربه کرده است. با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، کسری نهاده و مسئله حذف ارز ترجیحی انتظار افزایش قیمت گوشت در بازار ایجاد شده و این در حالی است که قیمت‌های سرسام‌آور گوشت در بازار ایران واقعی و منطقی نیست.

علی اصغر ملکی پیرامون خبر منتشر شده مبنی بر واردات گوشت قرمز از ونزوئلا‌و نیکاراگوئه اظهار داشت: در ابتدا باید تعیین شود گوشت وارداتی چگونه است و میتواند بازار را جذب کند؟ قیمت آن با گوشت داخل قابل مقایسه است؟ باید قبل از همه چیز به این نکات دقت شود.

به اسم گوشت و به رسم چربی!
وی همچنین در ادامه گفت: قبل از این از آسیانه میانه گوشت وارد شد. این گوشت‌ها بسیار چرب و دارای وزن بالا بود که جذب بازار نشد و مشتری پسند نبود. اگر اینگونه باشد مصرف صنعتی دارد و قابل استفاده مردم نیست. اینکه فرد به جای ۴ کیلو گوشت خارجی ۲ کیلو گوشت داخلی خریداری کند قطعا دلچسب‌تر و به صرفه است. گوشت وارداتی صنعتی است. گوشت نیوزلند، قرزیقستان و ارمنستان تا حدودی از نوع نژاد و کیفیت به گوشت داخل نزدیک هستند و قطعا در آینده به آن نیاز خواهیم داشت. اگر گوشت نیوزلند به کشور وارد شود یقینا مردم با اشتیاق این گوشت را میخرند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی پیشنهاد خود برای خرید گوشت وارداتی را مطرح کرد و افزود: خرید گوشت وارداتی باید توسط فرد متخصص باشد، گوشت را بشناسد و نظر کارشناسی داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر بازار بسیار کم رونق است و مردم به علت مشکلات اقتصادی و هزینه‌های بسیار قادر به خرید گوشت نیستند و ما نیز قبول داریم که قیمت آن زیاد است.

اصلی‌ترین دلیل افزایش قیمت گوشت؛ افزایش قیمت دام
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان پیرامون عوامل تاثیرگذار بر قیمت گوشت بیان کرد: اصلی‌ترین دلیل افزایش قیمت گوشت، افزایش قیمت دام است. با افزایش یک برابری قیمت گوسفند، قیمت گوشت دو برابر می‌شود. در روز‌های اخیر قیمت دام زنده بین چهار تا پنج هزار تومان افزایش یافته که بر قیمت گوشت نیز مؤثر بوده است. زمانی که از گرانی گوشت صحبت میکنیم قبل از آن دامدار است. ابتدا قیمت گوسفند بالا میرود و به مراتب آن گوشت گران می‌شود. با توجه به کاهش بارندگی در سال جاری و خشکسالی در مراتع، وزن گوسفند‌ها کم است. به دلیل نبود صحرا برای تغذیه گوسفندان، دامداران ناچار به تأمین علوفه دستی شده‌اند که گران است. با احتساب قیمت هر کیلو جو ۱۲ هزار تومان، یونجه هشت هزار تومان و کاه شش هزار تومان طبیعی است که قیمت گوسفند توسط دامدار افزایش یابد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: