کد خبر: ۳۷۶۷۴۶
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰
0
یک شرکت استارت آپ قصد دارد با کاشت تراشه‌هایی در بدن انسان‌ها نیاز به کارت‌های بانکی را از بین ببرد.
کاشت تراشه در بدن برای انجام پرداخت به جای کارت بانکی
حدود ۱۷ میلیارد کارت بانکی فعلی وجود دارد که به صورت روزانه به جابجایی مقادیر زیادی از سرمایه در سراسر جهان کمک می‌کند. در حال استفاده از کارت‌های بانکی نسبت به کشیدن انگشت و یا ضربه زدن به پایانه‌های پرداخت، زمان بیشتری را از مشتریان می‌گیرند.

بر اساس گزارش digitaltrends، برای تعداد بسیار کمی از کاربران، ضربه زدن با کارت بانکی یا گوشی همراه برای پرداخت هزینه یک محصول، قدیمی و دشوار به نظر می‌رسد.

برای این افراد که در حال حاضر تعداد آن‌ها به ۶۰۰ نفر می‌رسد، انجام عملیات‌های پرداخت به همان سرعت و آسانی تکان دادن دست بسیار مطلوب به نظر می‌رسد. تنها چیزی که برای رسیدن به این هدف لاز است، تمایل به کاشت ایمپلنت پرداختی به طول حدود ۲۸ میلی متر در زیر پوست آن‌ها است.

یک استارت آپ لهستانی به نام Walletmor قصد دارد تراشه‌های لازم برای انجام اینگونه پرداخت‌ها را مهیا کند. ووتک پاپروتا، بنیانگذار و مدیر اجرایی این شرکت می‌گوید: ما اولین ایمپلنت‌های پرداخت جهان را طراحی و ایجاد کرده ایم که در سطح جهانی پذیرفته شده است. این تراشه، یک ایمپلنت پرداخت است که می‌توان از آن برای پرداخت‌های روزمره استفاده کرد.

کاشت تراشه

پاپروتا چند سال پیش مفهوم والتمور را ارائه کرد که گفته می‌شود ایده آن را حین خواندن یک رمان علمی تخیلی لهستانی به دست آورده است.

همانطور که پاپروتا تایید می‌کند، ایده کاشتن تراشه که خیلی بزرگتر از یک دانه برنج نباشد، در بدن بی سابقه نیست. در سال ۱۹۹۸ زمانی که کوین وارویک، استاد دپارتمان سایبرنتیک در دانشگاه ریدینگ، تصمیم گرفت یک تراشه سیلیکونی را در یک لوله شیشه‌ای در زیر پوست بازوی چپ خود قرار دهد، مسئله کاشت تراشه خبرساز شد.

پاپروتا توضیح می‌دهد که تراشه Walletmor متفاوت است، زیرا بر روی یک حلقه بسته تمرکز نمی‌کند، بلکه به یک استاندارد باز متصل می‌شود که در این مورد با یک پلتفرم پرداخت روبرو هستیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: