کد خبر: ۳۷۷۹۶۶
۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
0
تمرکز بر مبانی علمی و عملی مدیریت ریسک می‌تواند خطرات احتمالی را شناسایی و تبعات منفی آن را به حداقل برساند.
سرمایه انسانی در صنعت بیمه مهمتر از ابزار‌های الکترونیکی است
مهندس مجید بهزادپور که در نشست مجمع مدیران کل منابع انسانی سخن می‌گفت با تسلیت به بازماندگان حادثه تاسف آور آبادان و همچنین اعلام این مطلب افزود: مقاوم سازی ساختمان‌های کشور نوعی مدیریت ریسک است و صنعت بیمه برای تحقق این امر با تمامی توان فنی و قابلیت حرفه‌ای خود در کنار دولت و مردم ایستاده است.

رئیس کل بیمه مرکزی در این راستا اظهار داشت: بهره گیری از همه ظرفیت‌های قانونی و توانمندی‌های کشور می‌تواند در کنترل بحران‌های اینچنینی تاثیر چشمگیری داشته باشد.

وی با تشریح آخرین دستاورد‌های صنعت بیمه و با اشاره به ریسک‌های قابل تامل کشور و تعهد این صنعت در قبال آن اشاره کرد و گفت: صنعت بیمه این ظرفیت را دارد که برخی مشکلات را در عرصه اقتصادی در کنار سایر دستگاه‌های مرتبط برطرف کند.

وی با تاکید بر ضرورت دانش افزایی و تخصص گرایی در صنعت بیمه اظهار داشت: تقویت سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروی متخصص و برپایی دوره‌های آموزشی متناسب با نیاز‌های روز و تاکید بر موضوع جانشین پروری می‌تواند صنعت بیمه را در مسیر توسعه فعال نماید.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به اهمیت بهره گیری از ابزار‌های الکترونیکی در فرایند توسعه، خاطرنشان کرد: ابزار‌های الکترونیکی و تکنولوژی‌های نوین هیچگاه تهدیدی برای سرمایه انسانی به شمار نمی‌روند و سرمایه‌های انسانی همچنان پیشتاز صنعت بیمه به حساب می‌آیند.

مهندس مجید بهزادپور از مجمع مدیران کل منابع انسانی و امور اداری به عنوان نهادی اثربخش یاد کرد و گفت: آشنایی مدیران سرمایه‌های انسانی با ظرفیت‌های عظیم صنعت بیمه می‌تواند اثرات مثبت و برکات قابل توجهی را به دنبال داشته باشد.

وی در پایان با قدردانی از حضور مدیران کل حوزه منابع انسانی در بیمه مرکزی ابراز امیدواری کرد که فرآیند، آموزش و تامین نیروی انسانی متخصص با جدیت بیشتری دنبال شود.

شایان ذکر است در این نشست، ذبیح الله سلمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد با تقدیر از میزبانی بیمه مرکزی به تشریح آخرین تحولات حوزه مدیریت و منابع پرداخت و سپس با طرح دستور جلسه، نشست رسمی آغاز شد.

گفتنی است در این نشست، حمید رضا مهدوی عضو هیات عامل و معاون توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی و تنی چند از مدیران کل توسعه منابع انسانی به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: