کد خبر: ۳۷۸۱۱۸
۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
0
دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران با تاکید بر این نکته که باید آمار پوشاک وارداتی قاچاق در کشور دقیق بررسی و گزارش شود، اعلام کرد: میزان واردات سالانه پوشاک قاچاق به کشور بیش از ۳۰۰ میلیون دلار است.
میزان واردات پوشاک قاچاق به کشور بیش از ۳۰۰ میلیون دلار در سال است
سعید جلالی قدیری روز سه شنبه در هفدهمین نشست دبیرخانه مشترک تشکل‌های نساجی و پوشاک ایران که به میزبانی انجمن تخصصی نساجی، پوشاک و چرم البرز درکرج برگزار شد، گفت: آمار رسمی که سال گذشته در خصوص میزان قاچاق پوشاک به داخل کشور ارائه شد مورد نقد و انتقاد تشکل‌های مرتبط به صنعت پوشاک است و آن را منطبق بر واقعیت نمی‌دانند، چون متاسفانه در سطح عرضه پوشاک در کشور به ویژه در میان بنکداران، حجم پوشاک قاچاق بیشتر از قبل شده است.

وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌ها و هزینه‌های تولید طی ۲ سال گذشته که افزایش قیمت پوشاک و تورم ۱۲۰ درصدی را در بر داشته است، تصریح کرد: آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد قاچاق پوشاک نیازمند بازنگری است.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران برخورد کافی و جدی با پوشاک قاچاق در تمام سطوح به ویژه در سطح عرضه را ضروری دانست و گفت: در دوران کرونا تولیدکنندگان این صنعت برای تهیه ملزومات بهداشتی و یا لباس‌های بیمارستانی تقش مهمی ایفا کرده اند.

جلالی قدیری ادامه داد: انتظار می‌رود که در زمینه کمک به تقویت تولیدات داخلی این صنعت اقدامات مهمی پایه ریزی شود؛ در مقابله با کالای قاچاق باید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مصادیق قانونی در این مورد تعیین و مشخص شود که چه کالا‌هایی و بر اساس کدام تعاریف قاچاق است، این موارد کمک می‌کند که بعد از کشفیات و شناسایی متخلفین، این عوامل قاچاق به راحتی تبرئه نشوند.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران با تاکید بر اهمیت مبارزه با پوشاک قاچاق در بخش‌های مختلف از جمله در بخش عرضه در بازار گفت: متاسفانه تحت تاثیر افزایش هزینه‌های تولید، میزان پوشاک قاچاق در سطح عرضه به ویژه در میان بنکداران بیشتر شده است.

جلالی قدیری با اشاره به تبصره (۴) الحاقی ماده (۱۸) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در راستای شفاف سازی و برخورد قانونی با متخلفین وضع شده است، اظهار داشت: با توجه به فعالیت بیش از ۱۴۰ هزار واحد صنفی و هشت هزار واحد صنعتی مرتبط با صنعت نساجی که حداقل یک میلیون اشتغال در این زنجیره ایجاد کرده اند، بحث مقابله با کالای قاچاق برای این صنعت بسیار حایر اهمیت است.

وی با اشاره اینکه دستورالعمل‌هایی از جمله ثبت نمایندگی برند‌های خارجی که هیچگاه ضمات اجرایی خاصی نداشته است گفت: این مورد تنها به صورت مقطعی به کار برده شد، زیرا از حدود سه سال قبل و در راستای حمایت از تولید داخل موضوع کد شناسه کالا در بحث مبارزه با کالا‌های قاچاق در دستور کار قرار گرفته است.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: انتظار ما در صنعت نساجی و پوشاک این است که برخورد‌ها با عوامل کالای قاچاق در کل زنجیره مشتمل بر مبادی ورودی، انبارها، حمل و نقل، خرید و فروش و عرضه باشد.

جلالی قدیری گفت: در مقابله با کالای قاچاق باید از سوی وزارت صنعت، معدن وتجارت مصادیق قانونی در این مورد تعیین و مشخص شود که چه کالا‌هایی و بر اساس کدام تعاریف قاچاق است، این موارد کمک می‌کند که بعد از کشفیات و شناسایی متخلفین به راحتی نتوانند تبرئه شوند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: