کد خبر: ۳۷۸۸۷۴
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
0
در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران ۱۰.۳۴ مگابیت‌برثانیه است که رشد سه رتبه‌ای در مقایسه با ماه گذشته را نشان می‌دهد.
​اینترنت موبایل ایران از بوسنی سریع‌تر و از کوزوو کندتر
سرعت اینترنت یکی از فاکتور‌های کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود و البته این روز‌ها به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کاربران اینترنتی تبدیل شده و بسیاری از افراد از افت کیفیت اینترنت شکایت دارند. وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشور‌ها بررسی می‌کند و مشاهده آمار این وب‌سایت می‌تواند نشان دهد که اینترنت در یک ماه گذشته در ایران به چه صورت بوده است.

طبق آخرین آمار منتشر شده در اسپیدتست، تا ماه می‌سال ۲۰۲۲، میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، ۳۰.۳۷ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۸.۶۰ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۴.۷۰ مگابیت بر ثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۷.۷۴ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۱۰ میلی‌ثانیه است.

این در حالی است که در ماه آوریل سال ۲۰۲۲ میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۳۰.۷۵ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل ۸.۷۸ مگابیت‌برثانیه بود. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه جهانی سرعت دانلود، ۶۳.۴۶ مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود ۲۷.۰۶ مگابیت‌برثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه می ۲۰۲۲، به ترتیب به نروژ (۱۲۹.۴۰ مگابیت‌برثانیه)، امارات متحده عربی (۱۲۴.۸۹ مگابیت‌برثانیه)، قطر (۱۱۷.۶۱ مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (۱۰۶.۸۲ مگابیت‌برثانیه) و کویت (۱۰۴.۴۷ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (۲۰۹.۲۱ مگابیت‌برثانیه)، شیلی (۲۰۶.۹۷ مگابیت‌برثانیه)، تایلند (۱۸۸.۳۱ مگابیت‌برثانیه) چین (۱۸۱.۹۰ مگابیت‌برثانیه) و هنگ‌کنگ (۱۷۹.۱۴ مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

میانه سرعت اینترنت در ایران

در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۶.۱۰ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۱ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۷۱ از میان ۱۴۱ کشور رسانده است.

این در حالی است که در ماه آوریل سال ۲۰۲۲، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۲۴.۹۵ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، ۹.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۳۱ میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به ۷۳ از میان ۱۴۱ کشور رسانده بود.

همچنین طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از بوسنی و هرزگوین و مکزیک سریع‌تر و از کوزوو و ترینیداد و توباگو و بوسنین کندتر است.

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۳۴ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۶۵ مگابیت‌برثانیه و تاخیر، ۲۹ میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۱ از میان ۱۸۲ کشور می‌رساند.

این درحالی است که در آوریل ۲۰۲۲، در حوزه اینترنت ثابت، میانه سرعت دانلود در ایران، ۱۰.۲۳ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱.۵۹ مگابیت‌برثانیه و تاخیر ۲۹ میلی‌ثانیه بود و ایران در رتبه ۱۴۴ از میان ۱۸۱ کشور قرار داشت.

همچنین طبق این آمار، اینترنت ثابت ایران در حال حاضر از مالدیو و تانزانیا سریع‌تر و از واناتو و سورینام کندتر است.

البته تا پیش از این، میانگین سرعت در این وب‌سایت مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما از این پس رتبه‌بندی‌ها بر اساس میانه سرعت است تا سرعت‌هایی را که کاربر احتمالاً تجربه می‌کند، به بهترین شکل منعکس کند. البته وب‌سایت اسپیدتست اعلام کرده تا فوریه ۲۰۲۳، همچنان سرعت اینترنت کشور‌ها بر اساس میانگین را هم نشان می‌دهد. طبق این آمار، میانگین سرعت اینترنت ایران، در تصویر زیر آمده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: