کد خبر: ۳۸۲۰۴۰
۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۰
0
اوایل هفته گذشته شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک، صادرات دام زنده غیرمولد را با شروط هفت بندی مجاز اعلام کرد، اقدامی که به منظور حمایت از تولیدکنندگان دام در مقابله با خشکسالی در سال جاری صورت گرفت، حال با تصویب این طرح صادرکنندگان دام زنده خواستار واگذاری اجرای این طرح به استان‌ها شده اند.
در خواست بخش خصوصی؛ واگذاری صادرات دام زنده به استان‌ها
براساس مصوبه شورای قیمت گذاری «صارات دام زنده پرواری غیر مولد (قابل عرضه در بازار) بدون عوارض مترتب از سوی دولت، مجاز خواهد بود». اما فعالان بخش خصوصی خواستار آن هستند تا کار‌های مربوط به صادرات دام زنده به استان‌ها سپرده شود. فعالان بخش خصوصی براین نکته تاکید می‌کنند که این دستورالعمل‌ها در حال تهیه و اجرا است این در حالی که بندبند این دستورالعمل دارای مشکل است و اگر هر چه زودتر پیشنهادات و موارد بخش خصوصی اعمال نشود قطعاً در این مورد به مشکل بر خواهیم خورد.

در این خصو عضو هیات رئیسه اتاق ایران با اشاره به اینکه واگذاری صادرات دام زنده به سازمان تعاونی روستایی و سهمیه‌بندی صادرات برای اشخاص حقیقی و حقوقی نگران کننده است می‌گوید: در حالی که این کار باید به استان‌ها سپرده شود.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران با بیان اینکه صادرات دام زنده سال‌هاست با فراز و نشیب و چالش‌های فراوان روبرو شده، گفت: هم‌اکنون بخشنامه‌ای در خصوص آزاد شدن صادرات دام زنده صادر شده که البته با توجه به حذف ارز ترجیحی، این مسئله قابل پیش‌بینی بود و اگر صادرات آزاد نمی‌شد قطعاً مشکلاتی در این حوزه به دنبال داشت.

کیوان کاشفی در نشست بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده با نمایندگان مجلس که در اتاق کرمانشاه برگزار شد، افزود: در این بخش‌نامه، صادرات دام زنده پرواری غیر مولد بدون عوارض مترتب از سوی دولت، مجاز اعلام شده و سقف تعداد دام زنده برای صادرات به معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است.

به گفته رئیس اتاق کرمانشاه؛ مطابق این بخشنامه، فرآیند اجرای صادرات به عهده معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است و تشکل‌ها و اتحادیه‌ها در امر صادرات دام زنده در اولویت خواهند بود.

رئیس اتاق کرمانشاه افزود: شنیده‌های نگران‌کننده‌ای حاکی از این است که وزارت جهاد کشاورزی مسئله صادرات دام را به سازمان تعاون روستایی سپرده و حتی تعاون روستایی این مسئله را به یک شرکت واسطه‌ای دیگر واگذار کرده است. همچنین تعاون روستایی سهمیه‌بندی برای اشخاص حقیقی و حقوقی قائل شده است.

او ادامه داد: همه امورات صادرات دام زنده به مرکز سپرده شده؛ این در حالی است که کار‌های مربوط به صادرات دام زنده باید به استان‌ها سپرده شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: