مسؤلان گردشگری دست بجنبانند
کد خبر: ۳۸۲۱۹۸
۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
0
در شرایطی که اقتصاد بیمار و رنجور کشورمان با انواع تهدیدها و تحریم ها رو به رو شده، گردشگری می تواند بهترین ظرفیت و فرصت برای مدیریت این شرایط آشفته باشد
نجات اقتصاد بیمار از مسیر گردشگری
نقل قولی از «دیتر زیچه» رئیس هیئت مدیره شرکت بنز وجود دارد که می‌گوید: «شاید بتوان گفت تنها کسب و کار فیزیکی که در آینده رشد خواهد کرد، گردشگری است. انسان‌ها کار‌های خود را به سیستم‌های اطلاعاتی واگذار خواهند کرد و تفریح را برای خود نگاه خواهند داشت». او در توضیح ادعای خود می‌افزاید: «تاچند سال آینده نرم افزار‌ها همه صنایع را می‌بلعند، (در حوزه صنعت خودرو نیز) حدود ۸۰ درصد از رفت و آمد‌ها حذف خواهد شد و سیستم‌های اطلاعاتی جای صنعت حمل و نقل را خواهد گرفت، تصادفات به حداقل خواهد رسید و وقت بیشتری برای تفریح خواهیم داشت». این آقای دیتر زیچه آدم کمی نیست و پُست و جایگاه کمی هم ندارد و در آلمان که قطب صنعت و تجارت دنیاست کارآفرین برتر شناخته شده است، بنابراین دنیا روی حرفش حساب می‌کند، پس بایستی پیش بینی او را جدی گرفت.

انقلاب پرشتاب و شگرف سایبری

همه ما نیز در چند سال اخیر شاهد انقلاب پرشتاب و شگرف اطلاعاتی و سایبری در همه حوزه ها، به ویژه در حوزه نرم افزار‌های کامپیوتری و فضای مجازی بوده ایم و تا حدودی می‌توانیم درک کنیم که سخن رئیس هیئت مدیره شرکت بنز در حال تحقق است و بشر در آینده نزدیک کار زیادی نخواهد داشت که انجام بدهد و در نتیجه فرصت زیادی برای پرداختن به تفریح و گشت و گذار در اختیار دارد تا همه دنیا را بگردد و اوقات فراغت خود را پر کند. همین فرضیه که به سرعت در حال عملی شدن است صنعت گردشگری و توریسم را به مرتبه و جایگاه قابل ملاحظه‌ای در میان سایر صنایع می‌رساند و ارتقا می‌دهد.

فرصت طلایی و کم نظیر گردشگری

بی گمان چنین فرصتی برای ایران به عنوان یکی از ده کشوری که بیشترین جاذبه‌های تفریحی و تاریخی و جغرافیایی را دارد یک فرصت طلایی و کم نظیر محسوب می‌شود. از سوی دیگر ایران به دلیل برخورداری از طیف وسیعی از صنایع دستی بومی و محلی زیبا و دیدنی و پرنقش و نگار می‌تواند مقصد گردشگران و توریست‌های زیادی از سراسر دنیا باشد تا ضمن ارزآوری و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بالا، امکان معرفی فرهنگ و تاریخ پربار کشورمان به جامعه جهانی فراهم آورده شود و مردم این سامان به عنوان مردمی فرهنگ مدار و صلح طلب به جهانیان معرفی شوند.

ضرورت اولویت بندی

با این حساب مسؤلان باید دست بجنبانند و صنعت گردشگری را در اولویت برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی کشور قرار دهند و ضمن تقویت و آماده سازی زیرساخت‌های لازم، عزم ملی و مردمی را برای ایجاد یک تحول اساسی تعیین کننده و توسعه آفرین از طریق صنعت گردشگری به خدمت بگیرند. باور کنیم که بهبود و نجات اقتصاد بیمار و نابسامان کشور از مسیر صنعت سودآور گردشگری میسر خواهد بود.

مسعود یوسفی / روزنامه نگار
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: