بحران‌های بی پایان ضرورت مدیریت ریسک را دو چندان می‌کند
کد خبر: ۳۸۲۶۲۱
۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
0
بیمه یکی از مهمترین ابزار‌ها برای تحمل شرایط پیش بینی نشده است و چنانچه بخواهیم در شرایط ویژه، از مشکلات بسادگی عبور کنیم، باید در قالب قراردادهای بیمه به آینده سروسامان بدهیم.
مدیریت بحران‌های زندگی با بیمه عمر و تامین آتیه
برای تحمل هزینه‌های ناشی از تصادف خودرو، بیمه شخص ثالث تعریف شده که استقبال قابل توجهی از آن به عمل آمده است. اما نکته مهم اینجاست که، چون تصادفات به صورت دایم پیش می‌آید، تبعات آن ملموس است و مهمتر اینکه بیمه شخص ثالث اجباری است. اما شرایط دیگری هم در زندگی به وجود می‌آید که، چون مستمر نیست یا همه مردم با آن دست به گریبان نیستند، با استقبال کمتری رو به رو شده که نمونه آن حوادثی همچون سیل، زلزله، خشکسالی و مواردی از این دست است.

معیشت ناچیز بازنشستگان

اما یکی از مواردی که باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد، بیمه عمر است. امروزه بیش از ۸۰ درصد کسانی که به دوران سالمندی وارد می‌شوند، با مشکل جدی معیشت رو به رو هستند. با نگاهی به آمار‌های اعلام شده از سوی مسوولان سازمان تامین اجتماعی، بیش از ۶۰ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل بگیر به پایین هستند، یعنی از یک میلیون تا ۶ میلیون مستمری ماهیانه دریافت می‌کنند که البته شرایط بازنشستگان کشوری و لشکری بهتر از این نیست. تاسف آورتر اینکه بسیاری از سالمندان بدلیل فعالیت در مشاغل آزاد، اهمیتی به بیمه نمی‌دهند و هنگامی متوجه این اشتباه می‌شوند که وارد دوران سالمندان شده و توان کار ندارند، درنتیجه ناچار می‌شوند به جای نان، شرمندگی را سر سفره با اعضای خانواده تقسیم کنند.
پرداخت حق بیمه پایین
نکته دیگر اینکه امروزه کارفرمایان حاضر نیستند حق بیمه را مطابق حقوق دریافتی کارکنان بپردازند، زیرا در این صورت سهم حق بیمه کارفرمایان افزایش می‌یابد و همین امر باعث شده تا بیش از ۸۰ درصد حق بیمه‌های پرداختی، مطابق حداقل حقوق پرداخت شود. این رویکرد کارفرمایان باعث می‌شود تا نیروی کار در پایان ۳۰ سال و رسیدن به سن بازنشستگی، حداقل حقوق را دریافت کند.

جبران مافات با بیمه عمر و تامین آتیه

اما سوال اینجاست که آیا نیروی کار چاره‌ای برای جبران روز‌های سخت آینده ندارد و از امروز باید نگران روز‌هایی باشد که با حداقل حقوق، سخت‌ترین شرایط را باید تجربه کند؟ البته که برای این هم راهکاری وجود دارد و بیمه پاسارگاد در قالب بیمه عمر و تامین آتیه، برای آن چاره اندیشی کرده است. دراین بیمه نامه بیمه گذاران با پرداخت حق بیمه، علاوه برتامین منابع لازم برای تشکیل سرمایه‌ای در آتیه، امکان برخورداری از پوشش بیمه عمر در مقابل خطر فوت را نیز درصورتی که بیمه شده هم باشند، خواهند داشت. بیمه‌های عمر همراه با تشکیل سرمایه که اکنون در بسیاری از کشور‌های جهان ارائه می‌شود، طرفداران زیادی دارد و با توجه به انواع آن، می‌تواند مورداستقبال اقشار مختلف جامعه قرار گیرد.
 

اهمیت بیمه فوت

یکی از جدی‌ترین چالش‌هایی که تمامی انسان‌ها با آن دست به گریبان هستند، برگزاری مراسم پس از مرگی در خور شان است. بار‌ها شاهد بوده ایم که فرد فوت شده، توان مالی بسیاری دارد، اما در زمان مرگ امکان نقدشوندگی دارایی هایش وجود ندارد یا مستلزم طی مراحل طولانی اداری است. در برخی موارد نیز بازماندگان در انجام هزینه‌های اولیه خست به خرج می‌دهند تا سهم بیشتری از ماترک را مال خود کنند. همچنین بار‌ها شاهد بوده ایم که در اثر یک حادثه همچون سیل یا زلزله، تمام دارایی فرد متوفی از بین رفته و بازماندگانش حتی برای ادامه زندگی، توان مالی لازم را ندارند، اما بیمه عمر پاسارگاد پلی برای عبور از این چالش‌ها تدارک دیده است. بر اساس قرارداد بیمه عمر پاسارگاد، چنانچه بیمه شده طی مدت بیمه نامه به علت حادثه فوت کند، معادل ۳،۲ یا ۴ برابر سرمایه بیمه عمر تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان، به استفاده کنندگان از قرارداد پرداخت می‌شود. بیمه پاسارگاد با دریافت مبالغ حق بیمه، اولا ”بیمه شده را در مقابل خطر فوت بیمه می‌کند و ثانیا” مازاد مبالغ دریافتی را سرمایه گذاری می‌کند و نرخ سود آن سرمایه گذاری را تا حد نرخ بهره فنی، تضمین می‌کند و چنانچه سود بیشتری از محل سرمایه گذاری بدست آورد، بخش عمده از آن را به عنوان مشارکت در منافع به بیمه گذار می‌دهد.

بیمه به اندازه توان

مهمترین چالشی که مردم با آن دست به گریبان هستند، توان مالی است. افراد بسیاری مایل به خریداری بیمه عمر هستند، اما هنگام خرید بیمه متوجه می‌شوند که حق بیمه تعیین شده با توان مالی آن‌ها همخوانی ندارد. اما بیمه پاسارگاد حق بیمه را به صورت شناور تعیین کرده و در این بیمه نامه، سرمایه بیمه عمر ضریبی از میزان قدرت پرداخت حق بیمه، بیمه گذار در ماه خواهد بود. این ضریب می‌تواند از ۱۲۰ تا ۳۶۰ برابر انتخاب شود و حتی می‌تواند به صورت تلفیقی از روش یکجا (به صورت سپرده گذاری نزد بیمه گر) یا اقساطی پرداخت شود.

اختیار در استمرار، فسخ یا دریافت وام

از آنجا که مردم نسبت به آینده و درآمد‌های آن هیچ تضمینی ندارند و بدلیل قرارداد‌های شغلی و نبود امنیت شغلی، هر لحظه امکان می‌دهند با اخراج سلیقه‌ای یا تعدیل نیرو رو به رو شوند، حاضر نمی‌شوند زیر بار تعهد بیمه عمر بروند، اما بیمه پاسارگاد مدت بیمه نامه را از ۵ تا ۳۰ سال تعیین کرده و پس از گذشت ۶ ماه و پرداخت ۶ قسط حق بیمه، بیمه گذار این حق را دارد که اندوخته را به طور کامل برداشت (بازخرید) یا به صورت وام دریافت کند.

مدیریت تورم با بیمه عمر

یکی از مهمترین نگرانی‌های بیمه گذاران، بی ارزش شدن سپرده در نتیجه گذر زمان و افزایش تورم است، به همین دلیل لازم است میزان تعهدات دایم بروز شود. در این رابطه نیز بیمه پاسارگاد چاره اندیشی کرده و برای مقابله با تورم احتمالی، بیمه گذار می‌تواند مبلغ حق بیمه را به میزان ۳ تا ۵۰ درصد در هر سال نسبت به سال قبل افزایش دهد تا در پایان بتواند مبلغی مناسب را در قالب مقرری یا به صورت یکجا دریافت کند.

حمایت از بیماری یا ازکارافتادگی

امروزه با افزایش فناوری، احتمال وقوع حوادث نیز شدت گرفته و، چون این فناوری‌ها تحولات گسترده‌ای را رقم زده، احتمال وقوع حوادث و شدت آن بیشتر ذهن را آزار می‌دهد. اما بیمه عمر پاسارگاد این موارد را پیش بینی کرده به نوعی که اگر بیمه شده در زمان اعتبار بیمه نامه به علت حادثه دچار نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم و قطعی شود، غرامت مربوطه براساس جداول نقص عضو بیمه حوادث شخصی و سرمایه بیمه ازکارافتادگی به میزان ۲،۱و ۳ تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان برابر سرمایه عمر پرداخت می‌شود، همچنین صورتحساب درمانی که در اثر حادثه هزینه شده باشد تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه به میزان ۵ و ۱۰ درصد سرمایه فوت در اثر حادثه تا سقف ۴۰ میلیون تومان در هر سال بیمه‌ای قابل پرداخت است. افزون بر این، درصورتی که بیمه شده در طول مدت بیمه نامه به هر یک از بیماری‌های سرطان، سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی عروق قلب و پیوند اعضای بدن برطبق تشخیص پزشک معتمد شرکت مبتلا شود، بیمه پاسارگاد معادل سرمایه بیمه تحت پوشش و حداکثر تا مبلغ ۶۰ میلیون تومان به ازای هر یک از بیماری‌ها به بیمه شده پرداخت می‌کند.

مدیریت کاهش ریسک

با نگاهی به وضعیت موجود و مشکلاتی که برای مردم به وجود می‌آید، هرلحظه امکان دارد افراد به هر کدام از این چالش‌ها مبتلا شوند، بنابراین عقل حکم می‌کند با پرداخت مبلغی مشخص در ماه، بحران‌های بزرگی که هر لحظه آینده را تهدید میکند، با حق بیمه مدیریت شود و با پرداخت حق بیمه عمر و پیوستن به بیمه شدگان بیمه پاسارگاد، ریسک‌های زندگی را به نحو احسن مدیریت کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: