April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۳۴۸۹
۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
0
ناسا قصد دارد طی ماموریت‌های "آرتمیس"، مراکز آب و هوایی را در ماه بسازد.
مراکز آب و هوایی ناسا در ماه احداث می‌شود
ناسا با پرتاب ماموریت بدون سرنشین "آرتمیس ۱" (Artemis I)، دوره جدیدی از اکتشافات فضایی را آغاز خواهد کرد و امیدوار است که بتواند مراکز آب و هوا را برای مطالعه باد‌ها و تابش خورشیدی به ماه بیاورد.

این ماموریت که نخستین گام بشر روی ماه پس از ماموریت "آپولو" (Apollo) است، عصر جدیدی از اکتشاف فضایی به شمار می‌رود و ناسا برای پرتاب آن شمارش معکوس را آغاز کرده است. ماموریت‌های آرتمیس روزی خواهند توانست تا انسان را روی مریخ فرود بیاورند، اما نخستین ماموریت، یک پرواز آزمایشی در اطراف ماه خواهد بود.

ناسا باید مطمئن شود که کپسول "اوریون" (Orion) آنقدر مجهز است که بتواند شرایط ناشی از آب و هوا را در فضا مدیریت کند. "جیم فری" (Jim Free)، معاون ماموریت توسعه سیستم‌های اکتشافی آرتمیس گفت: کپسول اوریون قطعا با پرتو‌های کیهانی مواجه خواهد شد. این بزرگترین خطر برای سرنشینان ماموریت آرتمیس ۱ به شمار می‌رود و یکی از موضوعاتی است که ناسا به آن می‌پردازد. به همین دلیل است که ما بر این پرتو‌ها تمرکز داریم.

به گفته ناسا، آب و هوای فضایی، موضوع مورد توجه در ماموریت‌های آینده نیز باقی خواهد ماند.

فری ادامه داد: ناسا، حسگر‌های آب و هوای فضایی را در این ماموریت خواهد داشت که می‌توانند باد خورشیدی و تابش خورشیدی را به واسطه آن بررسی کنند. ما انسان‌ها به کاوش نیاز داریم و این طرح اکتشافی که برای سفر به ماه و آمادگی برای سفر به مریخ ترسیم شده، فوق‌العاده هیجان‌انگیز است.

همچنین در این ماموریت، یک ماه‌نورد جدید نیز حضور خواهد داشت که بهترین فناوری‌های ماموریت آپولو و مریخ‌نورد‌ها در آن ادغام شده‌اند. فضانوردان خواهند توانست این ماه‌نورد را شخصا و از راه دور هدایت کنند.

فری افزود: من فکر می‌کنم که ما انسان‌ها نیاز داریم که به کاوش نیاز داریم. این ماموریت اکتشافی که برای سفر به ماه برنامه‌ریزی شده است و ماموریت سفر به مریخ در آینده، واقعا برای من هیجان‌انگیز هستند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: