April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۴۸۵۳
۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰
0
موشک استارشیپ سوپر هوی شرکت فضایی اسپیس‌ایکس برای اولین بار هفت موتور خود را همزمان روشن کرد. این شرکت در حال آزمایش برخی از موتور‌های پیشران استارشیپ قبل از انجام اولین پرواز مداری است.
موشک استارشیپ برای اولین بار با هفت موتور همزمان روشن شد
شرکت اسپیس ایکس در روز دوشنبه (۱۹ سپتامبر) هفت موتور نمونه اولیه موشک استارشیپ سوپر هوی خود را روشن کرد. این بیشترین تعداد موتور‌های رپتور جدید این شرکت بود که تا به حال به طور همزمان آزمایش شده‌اند.

این شرکت در حال آزمایش برخی از موتور‌های "پیشران ۷" (Booster ۷) پیش از انجام اولین پرواز مداری برنامه‌ریزی شده موشک استارشیپ است. استارشیپ یک فضاپیمای چندبار مصرف با ارتفاع ۱۶۵ فوت (۵۰ متر) است که توسط ۳۳ موتور رپتور در داخل یک پیشران ۲۳۰ فوتی (۷۰ متر) موسوم به پیشران سوپر هوی به سمت مدار هدایت می‌شود. فضاپیمای استارشیپ دارای شش مورد از این موتور‌ها خواهد بود.

برای آماده شدن برای اولین پرواز مداری، اسپیس‌ایکس آزمایش‌های احتراق ثابت موتور‌ها را انجام داد که در آن موتور‌ها بدون به حرکت در آمدن موشک روشن می‌شود.

پس از آزمایش احتراق ثابت امروز، ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس‌ایکس در توییتی نوشت که فشار محفظه هر هفت موتور خوب به نظر می‌رسد.

در توییت بعدی، ماسک اظهار داشت که "پیشران ۷" اکنون برای ارتقای استحکام به تاسیسات و "پیشران ۸" برای آزمایش به سکوی پرتاب منتقل می‌شود. او افزود که آزمایش بزرگ بعدی سیستم استارشیپ، تمرین لباس مرطوب خواهد بود که در آن موشک و فضاپیما به طور متصل آزمایش می‌شوند و به دنبال آن هر ۳۳ موتور طی چند هفته بعد برای پرتاب روشن می‌شوند. زمانی که استارشیپ بر فراز یک موشک سوپر هوی قرار می‌گیرد تبدیل به بلندترین موشک جهان با ارتفاع ۳۹۵ فوت (۱۲۰ متر) می‌شود.

در تازه‌ترین آزمایش احتراق ثابت شرکت اسپیس‌ایکس تعداد موتور‌های پیشران سوپرهوی نسبت به آزمایشی که در تاریخ ۳۱ اوت انجام شده بود، دو برابر شد. این اولین احتراق ثابت چند موتوره‌ای بود که این شرکت با پیشران سوپرهوی انجام داد، اگرچه اسپیس ایکس پیش از این دو مورد از شش موتور رپتور استارشیپ را به طور همزمان در یک احتراق ثابت در تاریخ ۹ اوت آزمایش کرده بود.

اسپیس ایکس تاریخ پیش‌بینی‌شده‌ای برای آزمایش کامل استارشیپ منتشر نکرده است، اما نشان داده که قصد دارد این وسیله نقلیه را برای انجام آزمایش مداری طی ماه‌های آینده پرتاب کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: