April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۵۹۰۰
۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۰
0
با توجه به تحلیل جدیدی از تصاویر راداری فضاپیمای کاسینی قرار است در کاوشگر «دراگون فلای» روی سطحی از تپه‌ها و سنگ‌های یخی شکسته و متلاشی شده بزرگترین قمر زحل فرود خواهد آمد.

کاوشگر «دراگون فلای» روی صحرای تایتان فرود می‌آید

دراگون فلای یک کاوشگر مجهز به پروانه است که قرار است در ۲۰۲۷ میلادی به فضا پرتاب شود و ۲۰۳۴ میلادی به قمر تایتان می‌رسد تا فضای بالای سطح آن را بررسی می‌کند. طیف فعالیت آن بسیار فراتر از یک کاوشگر چرخدار روی سطح است، زیرا می‌تواند با نیم ساعت پرواز مسافت ۱۶ کیلومتر را طی کند.

قرار است کاوشگر طی ماموریتی ۲ ساله منطقه‌ای با محیط چند صد کیلومتر را بررسی کند. با این وجود دراگون فلای قبل از آنکه برفراز تایتان پرواز کند، باید با چتر نجات روی سطح یخ زده آن فرود بیاید. اتمسفر این قمر زحل نیز از مه غلیظ هیدروکربن پوشیده شده است.

مکان فرود دراگون فلای صحرای «شانگری-لا» است که در نزدیکی دهانه ۸۰ کیلومتری «سلک» قرار دارد. سلک موقعیت مکانی جالبی دارد و از لحاظ زمین سناختی جوان محسوب می‌شود، به طوریکه تخمین زده می‌شود عمر آن چندصد میلیون سال است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: