May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۶۳۰۵
۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰
0
نشست تخصصی "ریال دیجیتال بانک مرکزی" با محوریت معرفی فرصت‌های ریال دیجیتال در جزیره کیش برگزار شد.

برگزاری نشست تخصصی

نشست تخصصی ریال دیجیتال بانک مرکزی با محوریت معرفی فرصت‌های ریال دیجیتال و با حضور اساتید دانشگاهی، مسئولان بانک مرکزی، کارشناسان اقتصادی و جمعی از فعالان رمز ارز‌های دیجیتال ظهر چهارشنبه ۲۷ مهر در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.

این نشست که طبق مذاکرات و تعاملات صورت گرفته میان معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش و معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی برگزار شد؛ امیر شُکری رئیس سازمان اسکناس و مسکوک کشور در تعریف رمز پول بانک مرکزی "CBDC" اظهار داشت: رمز پول بانک مرکزی شکل دیجیتال همان پولی است که توسط بانک مرکزی خلق و منتشر می‌شود و قابلیت آن را دارد که بر بستر فناورانه و دیجیتال به صورت همتا به همتا و نیمه غیر متمرکز منتقل شود.

شکری در ادامه به مزایای احتمالی رمز پول بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: کاهش هزینه‌های چاپ و توزیع اسکناس و مسکوک، توسعه‌ی فراگیری سرویس دهی مالی در سطح جامعه، هوشمند سازی و رد گیری پول، ارائه ابزار مورد نیاز بازار در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال و ابزار قدرتمند و مناسب بانک مرکزی جهت رقابت با ارز‌های دیجیتال و رمز ارز‌های منتشر شده توسط بخش خصوصی از شاخصه‌های مفید و قابل استفاده این رمز پول هستند.

رئیس سازمان اسکناس و مسکوک کشور، ضمن اشاره به تفاوت رمز پول بانک مرکزی با رمز ارز‌های جهان روا "بیت کوین/ تتر" گفت: میزان انتشار رمزارز بانک مرکزی محدودیتی ندارد و افزایش یا کاهش منابع آن در اختیار بانک مرکزی کشور است و قابلیت استخراج ندارد و نگهداری دفتر کل و تایید تراکنش‌ها توسط نهاد‌های مورد اعتماد صورت می‌گیرد.

شکری ادامه داد کاربران گمنام نیستند و تمام تراکنش‌ها قابل ردگیری بوده و قوانین مبارزه با پولشویی قابلیت پیاده سازی دارد و ارزش رمز پول بانک مرکزی پایدار خواهد بود

وی در پایان تاکید کرد: پلتفرم بلاکچینی رمز پول بانک مرکزی خصوصی بوده و دارای مجوز است.

لازم به ذکر است منطقه آزاد کیش به عنوان یکی از مناطق کاندید برای اجرای پایلوت "ریال دیجیتال" در تعامل با بانک مرکزی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: