کد خبر: ۳۸۶۵۰۲
۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
دبیر کل فائو گفت: گرسنگی رو به افزایش است این مسئله ۸۲۸ میلیون نفر را در سال ۲۰۲۱ تحت تاثیر قرار داد که ۴۶ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۲۰ و ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ بود.

۴۶ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ به جمعیت گرسنگان جهان اضافه شد

چو دونگ یو دبیرکل فائو با مناسب روز جهانی غذا در ایران پیام ویدیویی برای ایران ارسال کرد که مشروح مکتوب آن به شرح زیر است.

در این سال‌ها با چالش‌های پیچیده امنیت غذایی مواجه بوده ایم. ۳ سال پاندمی کرونا، اوج رکود اقتصادی، مناقشات و جنگ، بحران اقلیمی، وقفه در زنجیره‌های تامین بین‌المللی، افزایش نابرابری و افزایش قیمت مواد غذایی تایید می‌کنند که تا چه اندازه اقتصاد زندگی ما به یکدیگر مرتبط هستند. افزایش قیمت مواد غذایی بر زندگی همه ما تاثیرگذار است، اما بیشترین تاثیر بر روی افراد آسیب‌پذیر و کشور‌هایی است که در حال حاضر بحران غذایی را تجربه می‌کنند.

امروزه ۳.۱ میلیارد نفر از مردم دنیا هنوز از عهده یک رژیم غذایی سالم بر نمی‌آیند. گرسنگی رو به افزایش است این مسئله ۸۲۸ میلیون نفر را در سال ۲۰۲۱ تحت تاثیر قرار داد که ۴۶ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۲۰ و ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ بود.

قحطی و سوء تغذیه عامل اصلی از دست رفتن زندگی افراد و به خاطر افتادن زندگی سالم برای آینده فرزندانمان است. وقایع فاجعه بار کوتاه مدت در حال تبدیل شدن به بحران‌های طولانی مدت با چالش‌های هم زمان هستند که در طولانی مدت باعث آوارگی تعداد زیادی از مردم می‌شود.

اکنون بیش از هر زمان دیگری نیازمند استفاده از قدرت همبستگی و اقدامات جمعی هستیم. نظام‌های کشاورزی و غذایی ما پتانسیل بالایی برای آینده‌ای پررونق و عادلانه‌تر در اختیار دارند. زیرا به حوزه‌های مختلف از زندگی و اقتصاد ما از کشاورزی گرفته تا منابع طبیعی، انرژی، بهداشت و حوزه‌های بسیار دیگری مرتبط هستند. کشاورزی یکی از مقرون به صرفه‌ترین مداخلات انسانی به شمار می‌رود.

برای احترام به تعهدات مبنی بر فراموش نکردن هیچ انسان دیگری ضروری است که نظام‌های کشاورزی خود را برای داشتن آینده بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و یک زندگی بهتر برای همه کارآمدتر، فراگیرتر، تاب آورتر و پایدارتر کنیم ما باید با سرمایه‌گذاری در نظام‌های کشاورزی جهانی اقدام به توانمندسازی آسیب پذیرترین افراد، از جمله تولیدکنندگان خرد کنیم این به معنای دسترسی بهتر به آموزش، مشوق‌ها، علم، داده ها، فناوری و نوآوری است؛ بنابراین تولیدکنندگان خرد می‌توانند در مرکز این تحول قرار داشته باشند.

ما نیازمند داشتن یک سیستم آموزشی شایسته در مناطق دورافتاده و پایان دادن به کار کودکان هستیم. در حالیکه به برابری جنسیتی کمک کرده و از افراد بومی و روستایی حمایت می‌کنیم که حافظ بخش زیادی از تنوع زیستی کره زمین هستند در عین حال دولت‌ها باید برنامه‌های حمایت اجتماعی و هدفمند برای حفاظت به موقع از اقشار آسیب پذیر داشته باشند ما باید از کشور‌هایی که در خطر گرسنگی، سوء تغذیه و قحطی قرار دارند حمایت کنیم به آن‌ها کمک کنیم که نظام‌های کشاورزی و غذایی خود را تغییر داده به جذب سرمایه برای درخواست‌های بشر دوستانه بپردازیم و تاب آوری را افزایش دهیم. افزایش تولید غذا‌های مغذی و حفظ منابع طبیعی باید در اولویت بالاتری قرار گیرند.

چارچوب راهبردی ۲۰۲۲ - ۲۰۳۱ فائو در حمایت از سند ۲۰۳۰ و اهداف توسعه پایدار، این تحول را در اولویت تمامی حوزه‌های کاری خود قرار داده است. اجلاس نظام‌های غذایی سازمان ملل در ۲۰۲۱ و راهبرد‌های چند جانبه دیگر، مذاکره و راهکار‌های تحول در نظام‌های کشاورزی را در اولویت دستور کار جهانی قرار می‌دهد.

فائو از طریق میزبانی مرکز هماهنگی پشتیبانی نشست نظام‌های غذایی سازمان ملل به نمایندگی از نظام ملل متحد از اجرای این راهکار‌های داخلی برای تغییر حمایت می‌کند.

اجازه دهید روز جهانی غذا یادآور لزوم تسریع این تلاش‌ها و تکاپو برای آینده‌ای باشد که هیچ انسانی در آن فراموش نمی‌شود و هر فردی به غذای سالم و قابل تهیه دسترسی دارد. بیایید در کنار یکدیگر برای ساختن عصر جدیدی از امید برای تمام مردم در هر مکانی بیشتر تلاش کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: