کد خبر: ۳۸۹۴۴۵
۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
0
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ایران افت طبیعی تولید سالانه ۳۵۰ هزار بشکه‌ای نفت خام را از مهمترین چالش‌های این شرکت دانست و گفت: در این زمینه نیاز به همکاری هرچه بیشتر با شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم.

جلوگیری از افت تولید مخازن نفتی با توان شرکت‌های دانش‌بنیان

علیرضا دانشی چهارشنبه (۲۳ آذرماه) در نشست تخصصی «معرفی نیاز‌ها و چالش‌های فناورانه» در نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت محصولات دانش‌بنیان در صنعت نفت ایران با اشاره به حمایت‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ایران از مجموعه‌های دانش‌بنیان در صنعت نفت کشور اظهار کرد: هم اکنون حدود ۸۰ درصد از کالا‌های مورد نیاز این شرکت از سوی سازندگان داخلی و بومی تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اعلام مشخصات نیاز‌های فناورانه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بروی وبگاه این شرکت گفت: در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به تعدد این شرکت‌ها باید برای افزایش راندمان و بهره‌وری هر چه بیشتر، یک تقسیم کار از سوی معاونت مهندسی، فناوری و پژوهشی وزارت نفت انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ایران با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان باید هرچه زودتر برای توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی اقدام کنند، افزود: افت تولید سالانه طبیعی ۳۵۰ هزار بشکه‌ای نفت از مهمترین چالش‌های شرکت ملی نفت مناطق نفت‌خیز جنوب است که در این زمینه نیاز به همکاری هرچه بیشتر با شرکت‌های دانش‌بنیان داریم.

دانشی گفت: لازم است شرکت‌های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان همه با هم برای شکوفایی کشور در بخش ساخت داخل و ایجاد ساختار نوین پژوهش و فناوری تلاش کنیم.

نخستین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش‌بنیان در صنعت نفت ایران سه‌شنبه (۲۳ آذرماه) با قرائت پیام وزیر نفت آغاز به‌کار کرد و امروز (پنجشنبه، ۲۴ آذرماه) به‌کار خود پایان می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: