May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۹۶۳۷
۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
0
صنعت بیمه چه در بخش محصولات و چه در بخش خدمات با تحول دیجیتال، چابک‌تر و بهینه‌تر خواهد شد.

تحول دیجیتال، صنعت بیمه را چابک می‌کند

معاون فنی بیمه‌های زندگی بیمه سامان با بیان این مطلب در برنامه تلویزیونی «چشم‌انداز» با موضوع اقتصاد دیجیتال گفت: صنعت بیمه به دو بخش مهم محصولات و خدمات تقسیم می‌شود و اگرچه بسیاری از خدمات این صنعت اکنون به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود، اما به شدت نیازمند تحول دیجیتال در این حوزه هستیم.

شیما آرا با بیان اینکه تحول دیجیتال در بیمه زندگی و عمر مهم است، افزود: اگرچه عرضه دیجیتالی در بخش خدمات بیمه به توسعه آن کمک کرده است، اما هنوز در ابتدای راه هستیم و باید همه عوامل اجرایی و سیاستگذاری برای تقویت آن کمک کنند.

آرا درباره استفاده از روش‌های دیتاماینینگ و داده کاوی برای محاسبه ریسک در صنعت بیمه اظهار داشت: تاکنون قدمی در این‌باره برداشته نشده، ولی شرکت‌های بیمه‌ای در این مسیر حرکت کرده‌اند.

وی یادآور شد: بهره‌گیری از روش‌های نوین جمع‌آوری داده کمک می‌کند تا علاوه‌بر تجمیع و پردازش داده‌ها در یک چرخه دیجیتالی، فرآیند‌ها نیز در صنعت بیمه بهینه‌تر و جذاب‌تر شود.

این کارشناس صنعت بیمه با تاکید براینکه تمام دیجیتالی شدن صنعت بیمه نیاز به زیرساخت دارد و هزینه‌بر است، ادامه داد: در صنعت بیمه نه تنها زیست‌بوم نداریم بلکه نیروی انسانی متخصص و مجهز به داده وعلم نیز به اندازه کافی نداریم و ضرورت دارد متخصصان جدیدی به این زیست‌بوم اضافه شوند.

معاون فنی بیمه‌های زندگی شرکت بیمه سامان بر این باور است که فرآیند دیجیتالی شدن در صنعت بیمه یک موضوع مستمر و در حال جریان و انجام است و هم‌راستا با آن باید فرهنگ دیجیتالی شدن را برای انواع خدمات بیمه‌ای نیز ایجاد کرد.

آرا خاطر نشان کرد: هم‌اکنون توان علمی و محاسبه نرخ و ارزیابی انواع بیمه‌ها ازجمله بیمه مسئولیت، درمان، زندگی و ... وجود دارد، اما باید در این زمینه بیشتر تلاش کنیم و از آن سو نیز زیرساخت‌های آیین‌نامه‌ای و قانونی آن را به‌روز کنیم تا موجب کندی سرعت این حرکت نشود

گفتنی است کنفرانس ملی تحول دیجیتال، بانک و بیمه با هدف تبیین وضعیت نظام بانک و بیمه در عرصه تحول دیجیتال و بررسی نقشی حکمرانی دیجیتال در این دو بخش و ارائه راهکار‌های چابک‌سازی نظام بانک و بیمه در زیست‌بوم دبجیتال روز دوشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: