کد خبر: ۳۹۰۱۱۵
۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
0
رییس هیات عامل ایمیدرو بر لزوم انجام اکتشافات علمی و نیز آموزش نیروی انسانی ماهر در جهت توسعه صنعت سنگ های تزیینی کشور تاکید کرد.

توسعه صنعت سنگ های تزیینی نیازمند اکتشاف علمی و آموزش نیروی انسانی

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، وجیه اله جعفری، رییس هیات عامل ایمیدرو طی نشستی با بهرام شکوری، رییس انجمن سنگ ایران و برخی مدیران این انجمن به منظور بررسی پیشرفت طرح جامع سنگ‌های تزیینی کشور، بر لزوم استفاده از روش‌های علمی و مهندسی در اکتشاف و استخراج سنگ‌های تزیینی تاکید کرد. وی افزود: توسعه صنعت سنگ‌های تزیینی نیازمند اکتشاف و استخراج علمی و مهندسی است که در این راستا باید برنامه ریزی و آموزش صورت گیرد.

جعفری تصریح کرد: ایمیدرو آماده حمایت مالی از برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز با دعوت از اساتید مجرب بین المللی به منظور تقویت و تربیت نیروی انسانی در این حوزه است.

وی با اشاره به پتانسیل کشور در حوزه سنگ‌های تزیینی خاطرنشان کرد: باید از پتانسیل‌های صنعت سنگ‌های تزیینی برای کمک به اقتصاد کشور بهره گرفت. توجه به صنایع تبدیلی همچون تولید کاغذ از سنگ نیز یکی از پتانسیل‌های این صنعت به شمار می‌رود.

جعفری همچنین برنامه ریزی برای استفاده بهینه از ضایعات، اصلاح ساختارها، عارضه یابی صنعت سنگ‌های تزیینی کشور، شناخت مناسب بازار‌های جهانی، توسعه بازار صادرات و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن در فرآوری سنگ‌های تزیینی را نیز مطرح کرد.

طی این نشست، بهرام شکوری، رییس انجمن سنگ ایران ضمن ارائه گزارشی از تغییرات ساختاری صورت گرفته در این انجمن اظهار کرد: تشکیل هیات امنا با حضور بزرگان و پیشکسوتان عرصه سنگ‌های تزیینی از برنامه‌های در حال اجرای این انجمن است. همچنین تشکیل شورای سیاستگذاری را نیز در برنامه داریم که حمایت معاونت امور معادن و فرآوری ایمیدرو لازمه تحقق این اهداف است.

شکوری ضمن اشاره به مشکلاتی همچون عوارض صادراتی در حوزه سنگ‌های تزیینی، کمبود تکنسین ماهر و ماشین آلات گفت: حضور در بازار‌های جهانی و رشد سهم بازار مستلزم آموزش و ایجاد قابلیت‌های صادراتی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: