April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۰۶۴۰
۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
0
شرکت‌های بیمه زندگی خاورمیانه و ایپاد در حضور رئیس کل بیمه مرکزی، طرح‌ها و سامانه‌های نوین فناورانه خود را معرفی کردند.

تخصیص مشوق‌های لازم به ارائه دهندگان ایده‌ها و طرح‌های نوین بیمه‌ای

دکتر علی بنیادی نائینی، سه‌شنبه‌های نوآورانه را رویدادی متفکرانه و عالمانه دانست و گفت: برگزاری این رویداد، فرصت هم‌اندیشی صاحبان ایده با نهاد ناظر و مدیران ارشد صنعت بیمه را فراهم کرده است که در نهایت پس از ممیزی‌های طرح‌های ارائه شده، می‌توان شاهد خلق طرح‌های نوین در صنعت بیمه باشیم.

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی افزود: این نشست‌های هم اندیشی، به خود تنظیم‌گری نهاد ناظر نیز کمک خواهد کرد، در واقع با بازنگری کنشگری نهاد ناظر، نقش مؤثری در ایجاد الگو‌های جدید توسعه‌ای و نظارتی خواهد داشت و امید است بتوان از فرصت پیش آمده در راستای توسعه صنعت بیمه همگام با افزایش رضایت ذینفعان از خدمات صنعت بیمه بهره‌مند شد.

دکتر بنیادی نائینی، سه‌شنبه‌های نوآورانه را یکی از اجزای پازل تشکیل مرکز نوآوری دانست و گفت: این پویش در سه محور "دریافت ایده و طرح‌های نوآورانه"، "بررسی نیاز‌های بیمه‌ای بیمه‌گذاران بزرگ" و در نهایت "طراحی محصولات جدید بیمه‌ای"، هر سه‌شنبه برگزار می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه در انطباق محصولات و ابزار‌های بیمه‌ای خود با شاخص‌های فناوری خبر داد و گفت: صنعت بیمه باید برای افزایش ضریب نفوذ بیمه رویکرد فعلی را متحول ساخته و فعالیت‌های خود را با پیشرفت و تحولات فناوری‌های نوین همگام سازد.

عضو هیأت عامل بیمه مرکزی، ایجاد ابزار‌های تشویقی به ارائه‌دهندگان طرح‌های نوین را رویکردی در جذب فناوران به ارائه طرح و ایده در صنعت بیمه دانست و گفت: صنعت بیمه دارای جذابیت و فضای مناسبی برای حضور فناوران است و پویش سه‌شنبه‌های نوآورانه فرصت تبادل و تعامل برای ایجاد یک محصول مشترک میان فناوران و کارشناسان بیمه را فراهم آورده است.

دکتر بنیادی نائینی در ادامه از سندیکای بیمه‌گران ایران خواست تا آسیب‌شناسی‌های صورت گرفته در کارگروه‌های تخصصی رشته‌های بیمه‌ای را به این معاونت اعلام کند که پس از تطبیق با خواسته‌های بیمه‌گذاران بزرگ، به عنوان محور‌های طرح‌های نوآورانه و فناورانه به صورت فراخوان منتشر شود تا با جذب ایده‌های نو به راهکار‌های جدیدی برای تامین نیاز‌های بیمه‌ای آن‌ها دست یابیم.

شایان ذکر است در این نشست، اعضای هیأت عامل، مدیران بیمه مرکزی و نمایندگانی از سندیکای بیمه‌گران ایران و پژوهشکده بیمه نیز حضور داشتند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: